AKP'nin İBB adayı Murat Kurum oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 683
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 85
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
Tek bir şartla okey olabilirim: Tek bir İstanbullu öğrenci belediye desteği alıyorsa ve yardıma muhtaç değilse.

Onun dışında haram olsun. Biz açken başkasını doyuramazsınız.
Burs verdiklerini söylüyorlar. Yurtlar falan yapıyorlar. Bence doğrudur.

İfadeler: 683
AKP'den iyidir. CHP, hem Türk öğrencilere destek çıkıyor, hem de Araplara çıkıyor. Ama öncelik Türk öğrenciler. AKP ise önceliği Arap olarak belirleyip tamamen ona çalışıyor.
AKP de Türk öğrencilere destek çıkıyor, Konya belediyesi 12'ler için yaptı. İkisi de birbirinden kötü.

AKP de Türk öğrencilere destek çıkıyor, Konya Belediyesi 12'ler için yaptı. İkisi de birbirinden kötü.

Konya Belediyesi spesifik bir örnek. Sanırım bir konyalılar belediyeden memnun. AKP zihniyeti ümmetçi olduğundan asla Türk'ü öncelemez. Hatta içlerinden birkaçları Atatürk bile diyemiyor lan. Türklerin atası, türklerin babası anlamına gelen Atatürk kelimesini diyemiyorlar çünkü içerisinde Türk var. Dikkat edin, her zaman "gazi", "gazi Mustafa Kemal", "Mustafa Kemal" derler. İtinayla Atatürk demekten kaçınıyor-lar.
Son seçim hariç hep AKP Belediyesi tarafından yönetilen şehirlerde yaşadım ve öğrencilik hayatımda tek kuruş destek almadım.

Burs verdiklerini söylüyorlar. Yurtlar falan yapıyorlar. Bence doğrudur.

Hepsine mi? Son kılıçdar hezimetinden sonra boş verin şu partiyi. Sapsarı olur o harita umarım. Bir de zafer ya da memleket gibi partiler de birkaç belediye alıp muhalefet konumunu güçlendirsinler isterim.

2023 seçimini hatırlatmak istemem ama seçim öncesi anketler muhalefetin kazanacağını söylüyordu. Bu yüzden kesin
x kişisi kazanır demezdim. Bence tekrar çekişmeli geçecek gibi duruyor.

Hepsine mi? Son kılıçdar hezimetinden sonra boş verin şu partiyi. Sapsarı olur o harita umarım. Bir de zafer ya da memleket gibi partiler de birkaç belediye alıp muhalefet konumunu güçlendirsinler isterim.

Tabii ki hepsine değil ama yine de çabalıyorlar. Bunun dışında İBB, depreme karşı en fazla çalışma yapan tek belediye. Belediye de partiye değil, hizmeti kim iyi veriyorsa ona verilmeli. Ben de şahsen CHP'yi desteklemiyorum ama Ekrem İmamoğlu'nun çalışmaları bana güzel gözüküyor.

Hacı böyle diye diye Türkiye kaybediliyor kaç seçimdir. Bu zihniyet doğru değil. Sonraki secimde de "Genel seçim bu oy bölmeyin" denilecek tekrar. Ayrıca deprem konusuna hiçbir belediyenin gücü tamamen yetmez. Asıl çözüm devlet destekli olur. Bürokratik engeller de kaldırılmalı. Aynı bürokratik engellerden dolayı ve kordinasyonluksuztan Türkiye'nin interneti Afrika ülkelerinden de kötü. Dolayısıyla sen depremde daha iyi derken aslında durumu daha kötü yapacaksın.

"İmamoğlu aday olmasın İstanbul gider" denile denile Turkiye gitti neyleyeyim belediyeyi? İmamoğlu yurt yapıyor da eskiden orta gelirliler Istanbulda çocuklarına ev tutabiliyordu, goruyorsunuz değil mi Türkiye'nin kaybını? Sokaklar Arap dolu, eski Taksim ne hale geldi... Ekstradan 2 az metrosu olsun çok umrumda değil. Bu seçim Zafer ve Memleketin yeni siyasi aktörler olması lazım. AKP'yi devirebilmek CHP'yi devirmekten geçer. İktidarın anahtari muhalefet yolunda.

Zaten net kaybedildi seçim HDP desteği olmadan onu söyleyeyim. Ankara kazanılabilir ama İstanbul gidici. Ankara'da HDP'ye oy veren teröre ılımlılar nüfusu çok daha az çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…