Makaleler
1
Her telefonlarını açtığımda aynı şeyi diyorlar "para lazım, para atar mısın?" Atmadığımda da uzun zaman telefonlarıma cevap vermiyorlar ama anneme babama "sizin çocuğunuz ne kadar inatçı, ne kadar bencil, gençlik bitmiş" falan diyorlar. Hiçbirinin de paraya ihtiyacı yok, sadece açgözlüler. Beni sadece para için arıyorlar. Geçen aylarda ameliyat oldum, bir kere bile aramadılar. Paranın gözü kör olsun cidden. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her telefonlarını açtığımda aynı şeyi diyorlar "para lazım, para atar mısın?" Atmadığımda da uzun zaman telefonlarıma cevap vermiyorlar ama anneme babama "sizin çocuğunuz ne kadar inatçı, ne kadar bencil, gençlik bitmiş" falan diyorlar. Hiçbirinin de paraya ihtiyacı yok, sadece açgözlüler. Beni sadece para için arıyorlar. Geçen aylarda ameliyat oldum, bir kere bile aramadılar. Paranın gözü kör olsun cidden. Siz ne düşünüyorsunuz?

Benzer tiplemeler iş yerimde de mevcut. Beleşi seviyorlar genelde ya da zevk meselesi. Akraba bile olsa muhatap olma, iletişimi kes. Bu tarz insanlar her yerde var ve kimseye lazım değiller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Engelle geç. İsteyen de istediğini söylesin. Kimseye kan bağın var diye para göndermek, bakmak zorunda değilsin.

Böyle kişiler hayatınızda olmasa da olur. Her ailede olması muhtemel ve olan şeyler. Siz kendinizi geliştirmeye, eğlenmeye ve yaşamınıza bakın(Kazancım yok ama ailevi konularda benzer şeyler yaşanmışlıktan ötürü biliyorum)