Akrabalarınızı e-Devlet üzerinden akrabalıktan çıkarabilirsiniz iddiasına yalanlama geldi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 995
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 681
  • Etiketler Etiketler
    e-devlet

995

Uzman

DMM, X hesabından, bazı sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlara ilişkin açıklama yaptı.

Türkiye'nin dijital platformu e-Devlet Kapısı'nda, "Akraba İlişiği Kesme İşlemleri" gibi bir hizmetin bulunmadığı anımsatılan açıklamada, "Bahse konu iddialara dayanak olarak gösterilen ekran görüntüleri, e-Devlet Kapısı'ndaki bir hizmete ait değildir. Görüntüler, dijital ortamda manipülasyon amaçlı hazırlanmıştır. Asılsız iddialara itibar etmeyiniz" ifadelerine yer verildi.

Son anda paylaşıyordum fakat yalanlama gelince hemen haberin başlığını değiştirdim. Ya böyle bir şey mümkün olsaydı, siz ne yapardınız? Akrabanızı hemen siler miydiniz, değerli hocalarım?

Haber kaynakları;

Böyle bir özelliğin de e-Devlete gelmesi zaten mantıklı değildi. Düşünsenize, tek tıkla akrabanızı çıkartabiliyorsunuz. Mantıklı da gelmiyordu. Bu tarz şeylerin ancak mahkeme kararı ile olabileceğini düşünüyorum.

İfadeler: 995
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…