okartal

Başarılı
TurkNet kullanıyordum Netspeed'e geçtim sırf bu akşamları internet hızım düşüyor diye. 1000 dereden su getiriyorlar şöyleydi böyleydi, bunun bir çözümü yok mu arkadaşlar? Akşam prime time saatlerinde 1-2 Mbps internet hızı alırken sabahları 110 Mbps alabiliyorum, öğlen 110 Mbps alabilirim ama akşam çok kötü, bir türlü kabullenmiyor şirket de.

Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet kullanıyordum Netspeed'e geçtim sırf bu akşamları internet hızım düşüyor diye. 1000 dereden su getiriyorlar şöyleydi böyleydi, bunun bir çözümü yok mu arkadaşlar? Akşam Prime time saatlerinde 1-2 Mbps internet hızı alırken sabahları 110 Mbps alabiliyorum, öğlen 110 Mbps alabilirim ama akşam çok kötü, bir türlü kabullenmiyor şirket de.

Ben genelde müşteri hizmetlerine sitem ediyor ses yükseltiyorum 5 dakika sonra adam oluyorlar tavsiyemdir temiz bir ağzına geleni söyle sonra gör bak internet nasıl yerine geliyor.

Ben genelde müşteri hizmetlerine sitem ediyor ses yükseltiyorum 5 dakika sonra adam oluyorlar tavsiyemdir temiz bir ağzına geleni söyle sonra gör bak internet nasıl yerine geliyor.

İnan dört gündür tam bu moddayım bu yöntemi denedim başarılı olamadım 😀

Daha da çok beni görerek onlar kazandılar.

Üstteki arkadaşın dediği gibi yapın. Sürekli rahatsız edin mesajla ve telefonla. Olmazsa ISS değiştirirsiniz artık yapacak bir şey yok. Düzeleceğini yine sanmıyorum da.

Şimdi Türk Telekom'a arıza kaydı bıraktırabiildim. Bu bir mucize mücadele ettim. Şort değil, bilgisayar bul, komşulara bir sorun, akşamları ara vs tüm engelleri aştım ve kayıt açtırdım sonunda.