Radinexx

Çalışkan
Merhaba. Yakın zamanda Aksaray'a taşınacağım ve Ortaköy'de okul olduğu için merkez ile Ortaköy okulu arasında 60-65 km mesafe var. Öğrendiğim kadarıyla minibüs hizmetleri var mış. Gidiş 80 TL, geliş 80 TL olarak 160 TL yapıyor. Ancak güzergâhı bulamıyorum. Nereden kalkıp en son nereden yolcu alıyor, hiç bilmiyorum. Bilen varsa yazarsa çok sevinirim. Aksaray Merkez Otogarı ve Ortaköy Otogarı var ancak tek gidiş 300 TL, gelişle beraber 600 TL yapıyor, çok pahalı. Ortaköy'de de ev olmadığı için mecburen Aksaray Merkez'den ev bulmam gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Yakın zamanda Aksaray'a taşınacağım ve Ortaköy'de okul olduğu için merkez ile Ortaköy okulu arasında 60-65 km mesafe var. Öğrendiğim kadarıyla minibüs hizmetleri var mış. Gidiş 80 TL, geliş 80 TL olarak 160 TL yapıyor. Ancak güzergâhı bulamıyorum. Nereden kalkıp en son nereden yolcu alıyor, hiç bilmiyorum. Bilen varsa yazarsa çok sevinirim. Aksaray Merkez Otogarı ve Ortaköy Otogarı var ancak tek gidiş 300 TL, gelişle beraber 600 TL yapıyor, çok pahalı. Ortaköy'de de ev olmadığı için mecburen Aksaray Merkez'den ev bulmam gerekiyor.
  • Aksaray Merkez ile Ortaköy arasında minibüs hizmetleri bulunuyor. Genellikle bu minibüsler Aksaray Merkez'deki Sıhhiye veya Minibüs Durağı'ndan kalkmaktadır.
  • Minibüslerin güzergahı hakkında bilgi almak için Aksaray Belediyesi'nin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz veya Aksaray'daki yerel ulaşım hatları ile ilgili sosyal medya gruplarına katılabilirsiniz.
  • Minibüslerin kalkış saatleri değişiklik gösterebilir, bu nedenle Aksaray'daki minibüs duraklarından birine giderek canlı bilgi almanız faydalı olacaktır.
  • Eğer Aksaray Merkez Otogarı'ndan yolculuk etmeyi düşünüyorsanız, o güzergah hakkında bilgi edinmek üzere otogarın iletişim numarasını arayıp minibüs seferleriyle ilgili detayları öğrenebilirsiniz.
  • Gidiş-dönüş maliyetini azaltmak için, toplu taşımayı tercih etmeniz veya araç paylaşım sistemlerini araştırmanız da alternatif olabilir.

Sorularınızı daha spesifik hale getirirseniz ek bilgiler sağlamaktan memnuniyet duyarım.