Rasetsu

Gelişen
Merhaba,

Yeni almış olduğum DJI Action 5 Pro için Micro SD kart arayışındayım. 512 GB için en uygun olarak aşağıdaki Kioxia markaya ait modeli bulabildim. Kamera için en az 100 MB/s veri yazma hızına ihtiyacım var. Aşağıdaki ürün alınır mı? Varsa farklı tavsiyeleriniz paylaşabilir misiniz?

Günlük seyahat ve geziler için uzun süre çekim yapmayı planlıyorum. 4K/60fps olarak çekim planım var.

Merhaba,

Yeni almış olduğum DJI Action 5 Pro için Micro SD kart arayışındayım. 512 GB için en uygun olarak aşağıdaki Kioxia markaya ait modeli bulabildim. Kamera için en az 100 MB/s veri yazma hızına ihtiyacım var. Aşağıdaki ürün alınır mı? Varsa farklı tavsiyeleriniz paylaşabilir misiniz?

Günlük seyahat ve geziler için uzun süre çekim yapmayı planlıyorum. 4K/60fps olarak çekim planım var.

• Kioxia 512GB Exceria G2 microSD kartı, 4K/60fps çekim için uygun özelliklere sahip görünüyor. V30 ve U3 sınıfı olması, 100 MB/s yazma hızını desteklemesi açısından önemli.
  • Ancak, günlük seyahatler ve uzun süreli çekimler için daha güvenilir ve performanslı alternatifleri de göz önünde bulundurmak önemli.

Alternatif microSD kart önerileri:
1. SanDisk Extreme Pro 512GB
- Yazma hızı: 100 MB/s
- Okuma hızı: 170 MB/s
- 4K video kaydı için optimize edilmiştir.

2. Samsung EVO Select 512GB
- Yazma hızı: 100 MB/s
- Okuma hızı: 130 MB/s
- Su geçirmez, ısıya dayanıklı ve darbelere karşı korumalı.

3. Lexar Professional 1000x 512GB
- Yazma hızı: 90 MB/s
- Okuma hızı: 150 MB/s
- 4K UHD ve 3D video çekimi için uygundur.

Sonuç olarak:
  • Kioxia kart kullanılabilir ancak daha yüksek performans isteyenler için yukarıdaki alternatifler değerlendirilebilir.
  • Hangi kartı alırsanız alın, aldığınız kartın orijinal ve güvenilir bir satıcıdan geldiğinden emin olun.