Öyle zaten de özellikle adaptive triggerdaki baskıya göre oyunda yavaşça hareket edip ona göre tetikten yay germe sesi çıkması daha da zevkli yapıyor.Yay kullanmak için belli statlara sahip olman lazım.
Üstündeki ağırlığa göre yay kullanımı yavaş, hızlı oluyor.
Bayağı büyük yayları yere sabitliyorsun.
Tatar yayı da mevcut.
Birbirinden farklı bir sürü yay, tatar yayı ok ve armalet var..
Yay animayonları, okun hareketleri ve vuruş hissi de aşırı iyi.
Daha ne olsun hocam.
Ee tabii TLOU gibi direkt bir yaya odaklanılmamış elbette.
Detaylar
Kim cevapladı?HDDKullanıyorum
Üstün
Heavy Rain, eger bu hikayeyi oynamadiysan cok sey kaciriyorsun.
Benim aldığım Big big Won Gale Hall kolu da öyle. Baskıya göre çalışıyor ama PS 5 kolundaki tetik gibi salmıyor kendini. TLOU 2'de iyiydi performansı.Öyle zaten de özellikle adaptive triggerdaki baskıya göre oyunda yavaşça hareket edip ona göre tetikten yay germe sesi çıkması daha da zevkli yapıyor.
Kvothe
Uzman
Kingdom Come: Deliverance 1 ve 2'ye bir bak derim.
İlgimi çeken tüm oyunları bitirdim. Sadece metal Gear kaldı ama başlamaya zorlasam mı bilmiyorum. Sadece 3 ve 5'i bitirmiştim. Genellikle aksiyon ve hikaye odaklı olursa çok daha iyi olur.
Severek oynadığım bazı oyunlar:
- The Last of Us part 2 (300 saat)
- Resident Evil 4 remake (200 saat)
- Metal Gear Solid ∆: Snake eater.
- Max Payne 1 (en az 6 kere bitirdim)
- Wolfenstein II: The New colossus.
- Hitman 3
Detroit, subnoutica, Witcher, 2077, Batman serisi, Crysis serisi, Mafia serisi, Spider-Man, God of War, Dying Light serisi.
Subnoutica harici hepsini oynadım. İçeriği nedir?Detroit, subnoutica, Witcher, 2077, Batman serisi, Crysis serisi, Mafia serisi, Spider-Man, God of War, Dying Light serisi.
Mahsur kaldığınız bir dünyada hayatta kalıyorsunuz ama su altında zamanla ilerledikçe yeni bilimsel araçlar ile derin denizleri keşfedip bu dünyadan gitmeniz gerek. Büyük çoğunlık keşif ama haytta kalma ve yırtıcılardan kaçma gibi eylemler mevcut craft vs eğlenceli.
Öküz
Uzman
Hızlı akan oyunlar seviyorsun sanırım. Yüzüklerin Efendisi evreninden Middle Earth Shadow of War tam sana göre. Nemesis sistemi ile oyunu bitirsen bile arenada ork kapıştırmak zevkli oluyor ben öyle yapıyorum. Onun dışında zombi seviyorsan Dying Light Following'de güzeldir.
Yeni konular
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-