Aksiyon ve hikâye odaklı oyun önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 18034
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 44
  • Görüntüleme Görüntüleme 890
  • Etiketler Etiketler
    oyun
Öyle zaten de özellikle adaptive triggerdaki baskıya göre oyunda yavaşça hareket edip ona göre tetikten yay germe sesi çıkması daha da zevkli yapıyor.

Öyle zaten de özellikle adaptive triggerdaki baskıya göre oyunda yavaşça hareket edip ona göre tetikten yay germe sesi çıkması daha da zevkli yapıyor.
Benim aldığım Big big Won Gale Hall kolu da öyle. Baskıya göre çalışıyor ama PS 5 kolundaki tetik gibi salmıyor kendini. TLOU 2'de iyiydi performansı.

Mass Effect
Sleeping Dogs
Mafia 3
Saints Row (2023 mü 2022 mi neydi o yeni olan.)

Detroit, subnoutica, Witcher, 2077, Batman serisi, Crysis serisi, Mafia serisi, Spider-Man, God of War, Dying Light serisi.

Subnoutica harici hepsini oynadım. İçeriği nedir?

Mahsur kaldığınız bir dünyada hayatta kalıyorsunuz ama su altında zamanla ilerledikçe yeni bilimsel araçlar ile derin denizleri keşfedip bu dünyadan gitmeniz gerek. Büyük çoğunlık keşif ama haytta kalma ve yırtıcılardan kaçma gibi eylemler mevcut craft vs eğlenceli.

Hızlı akan oyunlar seviyorsun sanırım. Yüzüklerin Efendisi evreninden Middle Earth Shadow of War tam sana göre. Nemesis sistemi ile oyunu bitirsen bile arenada ork kapıştırmak zevkli oluyor ben öyle yapıyorum. Onun dışında zombi seviyorsan Dying Light Following'de güzeldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…