Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Makaleler
6
1778231857288.webp

Bu kısım moderasyon ekibinde anlık olarak aktif olan kişileri gösteriyor. Bana kalırsa kaldırılması iyi olur. Çünkü bazı üyeler mesajının düzenlenmesi, konusunun silinmesi, uyarı yemesi tarzı moderasyon işlemlerine maruz kaldıktan sonra gelip de "bana hangi moderatör bunu yaptı" diye bu bölüme bakabilir. Daha sonra da kafayı o moderatöre takabilir. Sürekli sağda solda "şu moderatör bana takmış, sürekli uyarı atacak yer arıyor" tarzı söylemlerle gezinir. Ki bunlar ben bu öneriyi yapmadan önce de bolca yaşanmıştır zaten.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -12 Eksi
Eki Görüntüle 247480

Bu kısım moderasyon ekibinde anlık olarak aktif olan kişileri gösteriyor. Bana kalırsa kaldırılması iyi olur. Çünkü bazı üyeler mesajının düzenlenmesi, konusunun silinmesi, uyarı yemesi tarzı moderasyon işlemlerine maruz kaldıktan sonra gelip de "bana hangi moderatör bunu yaptı" diye bu bölüme bakabilir. Daha sonra da kafayı o moderatöre takabilir. Sürekli sağda solda "şu moderatör bana takmış, sürekli uyarı atacak yer arıyor" tarzı söylemlerle gezinir. Ki bunlar ben bu öneriyi yapmadan önce de bolca yaşanmıştır zaten.

Siz ne düşünüyorsunuz?
Her türlü olan bir durum. Adam uyarı alıyor, rapora paragraflarla yazı döşüyor, Recep Baltaş'la konuşup attıracağım sizi erkekseniz hanginiz attınız söyleyin diyor, kendinizi tatmin etme ihtiyacınızı böyle görüyorsunuz diyor :D

O panel kalksa bile kimler mod biliniyor sonuçta, fikrinin uyuşmadığı ilk konuda o modu taktı diye ilan eden tipler hep oldu. Değişmeyecektir.

O panel kalksa bile hedef göstermeler hâlâ devam edecektir. Moderasyon ekibinin uyarı vermesinin bir zorunluluk olduğunu ve topluluğu koruduğunu anlamayacak kadar olgun olmayan insanlara ne anlatabilirsiniz ki? Biz uyarı vermekten zevk almıyoruz kısacası.