proyic Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 410 Makaleler 2 Çözümler 2 Beğeniler 302 25 Şubat 2024 #1 Arkadaşlar ben bir oyun oynuyorum fakat discord bunu görmüyor. Neden böyle oluyor ne yapmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2024
Arkadaşlar ben bir oyun oynuyorum fakat discord bunu görmüyor. Neden böyle oluyor ne yapmam gerekiyor?
Kedicik Seçkin Merkez Kontrolü Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.555 Makaleler 6 Çözümler 271 Beğeniler 4.238 Yer LTBE 25 Şubat 2024 #2 Her oyunda aktiviteler çalışmaz. Ayarlardan aktif etmeniz gerekebilir. "Oyununu görmüyor musun? Ekle!" butonuna basıp oyunu seçmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Her oyunda aktiviteler çalışmaz. Ayarlardan aktif etmeniz gerekebilir. "Oyununu görmüyor musun? Ekle!" butonuna basıp oyunu seçmeyi deneyin.
kadirCN Yetkin Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 479 Makaleler 1 Çözümler 18 Beğeniler 210 Yer Türkiye, Hakkari 25 Şubat 2024 #3 proyic dedi: Arkadaşlar ben bir oyun oynuyorum fakat Discord bunu görmüyor. Neden böyle oluyor ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan kayıtlı oyunlara gelin istediğiniz oyunu ekleyin ve görseldeki gibi logoları yap gözükecektir. VSC gibi uygulamaları da istiyorsan eklenti kurman gerek. Dosya Ekleri 1708862395176.webp 370 bayt · Görüntüleme: 191 Artı 0 Eksi
proyic dedi: Arkadaşlar ben bir oyun oynuyorum fakat Discord bunu görmüyor. Neden böyle oluyor ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan kayıtlı oyunlara gelin istediğiniz oyunu ekleyin ve görseldeki gibi logoları yap gözükecektir. VSC gibi uygulamaları da istiyorsan eklenti kurman gerek.
ozgunokia Yetkin Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 822 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 549 25 Şubat 2024 #4 Discord’a tarayıcıdan giriyorsanız normal, girmiyorsanız ayarlardan aktif edin. Artı 0 Eksi
KS KS proyic Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 410 Makaleler 2 Çözümler 2 Beğeniler 302 25 Şubat 2024 #5 kadirCN dedi: Ayarlardan kayıtlı oyunlara gelin istediğiniz oyunu ekleyin ve görseldeki gibi logoları yap gözükecektir. VSC gibi uygulamaları da istiyorsan eklenti kurman gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam Görsel ekleme yok ? çıkıyor böyle zaten. ozgunokia dedi: Discord’a tarayıcıdan giriyorsanız normal, girmiyorsanız ayarlardan aktif edin. Genişletmek için tıkla... Uygulama üzerinden giriyorum. Aktif. Kedicik dedi: Her oyunda aktiviteler çalışmaz. Ayarlardan aktif etmeniz gerekebilir. "Oyununu görmüyor musun? Ekle!" butonuna basıp oyunu seçmeyi deneyin. Eki Görüntüle 22277 Genişletmek için tıkla... Cyberpunk 2077 oynuyorum diğer arkadaşta çıkıyor bende çıkmıyor. Artı 0 Eksi
kadirCN dedi: Ayarlardan kayıtlı oyunlara gelin istediğiniz oyunu ekleyin ve görseldeki gibi logoları yap gözükecektir. VSC gibi uygulamaları da istiyorsan eklenti kurman gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam Görsel ekleme yok ? çıkıyor böyle zaten. ozgunokia dedi: Discord’a tarayıcıdan giriyorsanız normal, girmiyorsanız ayarlardan aktif edin. Genişletmek için tıkla... Uygulama üzerinden giriyorum. Aktif. Kedicik dedi: Her oyunda aktiviteler çalışmaz. Ayarlardan aktif etmeniz gerekebilir. "Oyununu görmüyor musun? Ekle!" butonuna basıp oyunu seçmeyi deneyin. Eki Görüntüle 22277 Genişletmek için tıkla... Cyberpunk 2077 oynuyorum diğer arkadaşta çıkıyor bende çıkmıyor.
Kedicik Seçkin Merkez Kontrolü Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.555 Makaleler 6 Çözümler 271 Beğeniler 4.238 Yer LTBE 25 Şubat 2024 #6 proyic dedi: Cyberpunk 2077 oynuyorum. Diğer arkadaşta çıkıyor, bende çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlar>Etkinlik Durumu'na gelip oranın fotoğrafını atar mısın? Artı 0 Eksi
proyic dedi: Cyberpunk 2077 oynuyorum. Diğer arkadaşta çıkıyor, bende çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlar>Etkinlik Durumu'na gelip oranın fotoğrafını atar mısın?
KS KS proyic Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 410 Makaleler 2 Çözümler 2 Beğeniler 302 25 Şubat 2024 #7 Kedicik dedi: Ayarlar>Etkinlik Durumu'na gelip oranın fotoğrafını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Kedicik dedi: Ayarlar>Etkinlik Durumu'na gelip oranın fotoğrafını atar mısın? Genişletmek için tıkla...
Kedicik Seçkin Merkez Kontrolü Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.555 Makaleler 6 Çözümler 271 Beğeniler 4.238 Yer LTBE 25 Şubat 2024 #8 proyic dedi: Eki Görüntüle 22287 Genişletmek için tıkla... Discord'u kapatıp açabilir misin? Artı 0 Eksi
KS KS proyic Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 410 Makaleler 2 Çözümler 2 Beğeniler 302 25 Şubat 2024 #9 Kedicik dedi: Discord'u kapatıp açabilir misin? Genişletmek için tıkla... Her türlü denedim olmuyor eskiden doğrulandı diyerek otomatik ekledi kayıtlı oyuna, fakat şimdi ise hiç olmuyor. Artı 0 Eksi
Kedicik dedi: Discord'u kapatıp açabilir misin? Genişletmek için tıkla... Her türlü denedim olmuyor eskiden doğrulandı diyerek otomatik ekledi kayıtlı oyuna, fakat şimdi ise hiç olmuyor.
Kedicik Seçkin Merkez Kontrolü Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.555 Makaleler 6 Çözümler 271 Beğeniler 4.238 Yer LTBE 25 Şubat 2024 #10 proyic dedi: Her türlü denedim olmuyor. Genişletmek için tıkla... Oyunu kapatıp Discord'u tamamen silip yeniden yüklemeyi denedin mi? Artı 0 Eksi
proyic dedi: Her türlü denedim olmuyor. Genişletmek için tıkla... Oyunu kapatıp Discord'u tamamen silip yeniden yüklemeyi denedin mi?