Kartımda son 150 TL kaldı. İtemSatış'ta 1 aylık 14x boost falan diyor. Oradan Nitro almak daha mı mantıklı olur? Yoksa direkt Discord'dan mı almalıyım? Bir de İtemSatış'ta satılan Nitro sistemleri nasıl işliyor? Kod falan mı veriyorlar?
Onlar Nitro değil. Server Boost ilanları. Sunucunuza boost basıyorlar. Discord'tan satın alın Nitro'yu.Kartımda son 150 TL kaldı. İtemSatış'ta 1 aylık 14x boost falan diyor. Oradan Nitro almak daha mı mantıklı olur? Yoksa direkt Discord'dan mı almalıyım? Bir de İtemSatış'ta satılan Nitro sistemleri nasıl işliyor? Kod falan mı veriyorlar?
Onlar Nitro değil. Server Boost ilanları. Sunucunuza boost basıyorlar. Discord'tan satın alın Nitro'yu.
Bunlar promo kodu. Hesabınızda daha önce nitro hiç almamış olmanız gerekiyor bunu kullanabilmek için.![]()
⭐3 Aylık Nitro 2x Boost.. İlan No: #5175854 | İtemSatış
⭐3 Aylık Nitro 2x Boost ilanını hemen Itemsatis üzerinden incele ve satın al. #5175854.www.itemsatis.com
Şöyle ilanları diyorum hocam. Mesela 80 lira fiyat girmiş, 3 aylık 2x boostlu diyor.
Kullanacağım hesapta daha önce Nitro almadım. 105 TL çekilir, geri iade edilir diyor ama doğru mudur? O kadar para kalmayacak çünkü.Bunlar promo kodu. Hesabınızda daha önce nitro hiç almamış olmanız gerekiyor bunu kullanabilmek için.
Doğru geri geliyor paranız. Kartınızda 105 TL para olması lazım.Kullanacağım hesapta daha önce Nitro almadım. 105 TL çekilir, geri iade edilir diyor ama doğru mudur? O kadar para kalmayacak çünkü.
Tamamdır. Teşekkür ederim.Doğru geri geliyor paranız. Kartınızda 105 TL para olması lazım.