65W 18

Becerikli
Instagram'da çok engellediğim hesap var. Tanıdığım, tanımadığım. Bunları da açmak artık çok zor. Günde 100 tane engel açsam, 8 günde ancak 800 engel açabilirim. 8100 engelli hesap var. Hesap almam gerekiyor. Yeni hesap açtığım zaman takipçi sayısı 0 olacak. Ve ben artık Instagram'ı ciddi olarak kullanmak istiyorum. Sonuçta hem sohbet hem de video tüketme uygulaması. O yüzden X sitelerde satılan 10K takipçili hesaplardan almayı düşünüyorum. 400 TL veya 300 TL artık para değil. O yüzden almak ile almamak arasında kalıyorum. Ama alacak gibiyim. En çok almak tarafındayım.

Instagram'da çok engellediğim hesap var. Tanıdığım, tanımadığım. Bunları da açmak artık çok zor. Günde 100 tane engel açsam, 8 günde ancak 800 engel açabilirim. 8100 engelli hesap var. Hesap almam gerekiyor. Yeni hesap açtığım zaman takipçi sayısı 0 olacak. Ve ben artık Instagram'ı ciddi olarak kullanmak istiyorum. Sonuçta hem sohbet hem de video tüketme uygulaması. O yüzden X sitelerde satılan 10k takipçili hesaplardan almayı düşünüyorum. 400 TL veya 300 TL artık para değil. O yüzden almak ile almamak arasında kalıyorum. Ama alacak gibiyim. En çok almak tarafındayım.

Yani alırsanız alın ama hesap paylaşımı yasak diye biliyorum Instagram'da. Hesap ban yiyebilir, hesabı geri çekebilirler. Kendiniz açın adamakıllı kullanın. Veya bot basın yani illa 10k sahte takipçim olsun insanlar beni bir şey sansın diyorsanız.

Konuda bir kafa karışıklığı söz konusu, anlam veremedim ama anladığım kadarıyla konuşacağım. Amacınız ciddi kullanmak ise ve bunun için 10k takipçili hesap alacaksanız, muhtemelen içerik üreticisi olmak istiyorsunuz. Bu hesapların size faydası olacağını zannetmiyorum, çünkü üretmek istediğiniz içerik üzerine toplanan bi' 10k kişi yok orada. Rastgele zevklere bölünmüş ve hatta belki bot olan hesaplar var. Dolayısıyla sizin baştan bir sayfa açıp, sizi ve ürettiklerinizi sevecek insanlarla takipçi biriktirmeniz daha mantıklı olacaktır. Eğer benim derdim içerik üretmek değil, ciddi kullanacağım sadece diyorsanız; Instagram üzerinden ücretsiz yeni hesap açabilirsiniz. Tanımadığınız 10K'yı napacaksınız? GT de yapabilirseniz çok takipçi istiyorsanız.

Hesap satın almak hiç mantıklı bir şey değil. Alınan hesabın kurucu maili sizde olsa bile askıya düşürüyorlar hesabı. Hesap bütünlüğü maddesinden de hesaplarınız kapanır. Hem para verirsiniz, hem de nur topu gibi ip ban yemiş olursunuz.
Yani alırsanız alın ama hesap paylaşımı yasak diye biliyorum Instagram'da. Hesap ban yiyebilir, hesabı geri çekebilirler. Kendiniz açın adamakıllı kullanın. Veya bot basın yani illa 10k sahte takipçim olsun insanlar beni bir şey sansın diyorsanız.
Bot atmak da saydığım maddelere sebebiyet verir.

Alacağınız hesap 10k ama çoğu bot ve fake hesaplar bunun sana neye yaracağını pek bilmedim açıkçası. Cümleyi zaten anlamak çok zor neden Instagram hesap alacağınızı veya neden engelleri kaldıracaksanız onu anlamadım. Yeni hesap açmak zor olmaması gerek.

Genel olarak herhangi bir hesap satın alımında sorumluluk size ait oluyor ve hesapların geri elinizden alınma ihtimali var. O yüzden sıfırdan açmak daha mantıklı geliyor.