Merhaba, emlak işiyle uğraşıyorum ve bir Instagram hesabı açtım. Güzel bir projem var ve satılmasını çok istiyorum. Instagram'a video olarak paylaştım ama izlenmiyor, keşfete düşmesi için videoya izlenme, takipçi, yorum, like gibi şeyler alsam hesap ban yer mi? Çok fazla almayacağım, 1000 izlenme ve 40 50 takipçi falan internette bir sürü 20 30 liraya satıyorlar. Alsam bir şey olur mu, hesap kapatılır mı? Bir de hesap arkadaşım ile ortak, o yüzden ban yememesi gerekiyor. Nasıl yapabilirim ya da başka bir yolu var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Check Engine
Becerikli
- Makaleler
- 1
Yok yemez hocam ben her videoma 10.000 izlenme 5.000 beğeni botu basıyorum hiç sorun olmadı şu ana kadar.Merhaba, emlak işiyle uğraşıyorum ve bir Instagram hesabı açtım. Güzel bir projem var ve satılmasını çok istiyorum. Instagram'a video olarak paylaştım ama izlenmiyor, keşfete düşmesi için videoya izlenme, takipçi, yorum, like gibi şeyler alsam hesap ban yer mi? Çok fazla almayacağım, 1000 izlenme ve 40 50 takipçi falan internette bir sürü 20 30 liraya satıyorlar. Alsam bir şey olur mu, hesap kapatılır mı? Bir de hesap arkadaşım ile ortak, o yüzden ban yememesi gerekiyor. Nasıl yapabilirim ya da başka bir yolu var mı?
ays_nur
Becerikli
Merhaba, emlak işiyle uğraşıyorum ve bir Instagram hesabı açtım. Güzel bir projem var ve satılmasını çok istiyorum. Instagram'a video olarak paylaştım ama izlenmiyor, keşfete düşmesi için videoya izlenme, takipçi, yorum, like gibi şeyler alsam hesap ban yer mi? Çok fazla almayacağım, 1000 izlenme ve 40 50 takipçi falan internette bir sürü 20 30 liraya satıyorlar. Alsam bir şey olur mu, hesap kapatılır mı? Bir de hesap arkadaşım ile ortak, o yüzden ban yememesi gerekiyor. Nasıl yapabilirim ya da başka bir yolu var mı?
Zaten bu takipci satin alma ve satma isi Instagram'da bir endustri oldu. Ban yemezsin bence eger dogru durust bir yerden aliniyorsa. Instagram eger her onune gelen takipci satin alan hesaba ban atiyor olsaydi Instagram'in yarisi silinirdi şu an.
Yok yemez hocam ben her videoma 10.000 izlenme 5.000 beğeni botu basıyorum hiç sorun olmadı şu ana kadar.
Hangi site üzerinden alıyorsunuz.
Check Engine
Becerikli
- Makaleler
- 1
Gamesatış, 1-2 dakika içinde teslim ediliyor.