anonymuss0
Uzman
Aklımda Zoko King ve Revenge Supernova var. Bunlar alınır mı? ARGB'li akvaryum kasa olarak başka hangi modelleri önerirsiniz?
Aklımda zoko king ve revenge supernova var. Bunlar alınır mı? ARGB'li akvaryum kasa olarak başka hangi modelleri önerirsiniz?
mAtx, 4k
4k ve siyah
Benim dediklerim alınmaz mı ilk attığın küçük onun büyüğü ise 5k yı bile geçiyor son attığında psu fln satmakla uğraşmak istemiyorum5 bin seviyelerine çıkabilirsende bunun bir büyüğü alınabilir ileriye dönüklülük açısından onunda linkini koyuyorum.
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...siyah-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,988440507.html bunu da alıp içindeki PSU'yu elden satabilirsin her türlü karlı olur tabii boytlarına bak bileşenlerin sığıyor mu sığmıyor mu diye.
Benim dediklerim alınmaz mı ilk attığın küçük onun büyüğü ise 5K yı bile geçiyor son attığında PSU falan satmakla uğraşmak istemiyorum.
Fotoğrafta gerçekten güzelmiş ama ilerde atx alsam takamatacağım ve konuda fanların o kadarda iyi olmadığından bahsedilmiş bende 3 fan var zaten, attıklarımda 10 fan kapasitesi 7 dahili fan var kendi fanlarımla 10 fan yapcamDediklerinin hava akışı nasıl hiç bilmiyorum ilk attığım sıkışık gibi duruyor ama aslında geniş bakma bu kasa hakkında konum var orada birisi almıştı oradan görsele bakabilirisn konuyu koyuyorum aşağı.
Aşağıda var fotoğrafı alan arkadaşada oradan soru sorabilirsin.Yakın zamanda hazır sistem alacağım nasip olursa ancak akvaryum kasalara çok özeniyorum ve eylülde staj paramla almak istiyorum. F/P açısından hava akışı ve görünüşünün iyi olması bana yeter. Linkteki kasa alınır mı? Başka önerileriniz var mı? Bütçeyi bir ihtimalle 4K'ya çıkarabilirim ama 3K seviyeleri daha iyi olur.
- Anakart: BIOSTAR B650MP-E Pro DDR5 6000MHz AM5 mATX anakart.
- Sıvı soğutma: Aıgo AP360 ARGB 360mm siyah sıvı soğutucu.
- Ekran kartı: Palit RTX5070 Infinity 3 12 GB GDDR7 192bit ekran kartı.
- PSU: FSP 750W 80+Bronze (yenilenmiş ekran kartına tek bir kablodan...
Biraz daha geniş psu nun arkada olanı var mı