BillOut Üyecik Katılım 28 Ağustos 2026 Mesajlar 22 Beğeniler 10 Yer Türkiye Bugün 19:52 #2 Halo dedi: Geçmeye değer mi? Genişletmek için tıkla... Değer kasa hava akışı ve alan kaplama açısından.
Halo dedi: Geçmeye değer mi? Genişletmek için tıkla... Değer kasa hava akışı ve alan kaplama açısından.
KS KS Halo 9 Uzman Katılım 4 Mayıs 2026 Mesajlar 693 Beğeniler 359 Bugün 19:53 #3 BillOut dedi: Değer kasa hava akışı ve alan kaplama açısından. Genişletmek için tıkla... Bayağı yer kaplıyor ve çok ağır. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 20:00
BillOut dedi: Değer kasa hava akışı ve alan kaplama açısından. Genişletmek için tıkla... Bayağı yer kaplıyor ve çok ağır.
xsharke 93 Bilgin Sadakat Rozeti Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 2.373 Çözümler 10 Beğeniler 2.180 Yer İstanbul Bugün 19:53 #4 Hayda dayı ne oldu bir anda? Genelde normal kasadan akvaryuma geçerler sen tam tersini yapıyorsun. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 20:00
KS KS Halo 9 Uzman Katılım 4 Mayıs 2026 Mesajlar 693 Beğeniler 359 Bugün 19:55 #5 xsharke dedi: Hayda dayı ne oldu bir anda? Genişletmek için tıkla... Yeğenim çok yer kaplıyor, bir de çok ağır. Hele bilgisayarcıya falan gidersem belimden çok çekiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 20:00
xsharke dedi: Hayda dayı ne oldu bir anda? Genişletmek için tıkla... Yeğenim çok yer kaplıyor, bir de çok ağır. Hele bilgisayarcıya falan gidersem belimden çok çekiyorum.
BillOut Üyecik Katılım 28 Ağustos 2026 Mesajlar 22 Beğeniler 10 Yer Türkiye Bugün 19:55 #6 Halo dedi: Bayağı yer kaplıyor ve çok ağır. Genişletmek için tıkla... Şahsen ben akvaryum kasa toplamam hava akışına zarar yer kaplıyor üstüne temizliği zor.
Halo dedi: Bayağı yer kaplıyor ve çok ağır. Genişletmek için tıkla... Şahsen ben akvaryum kasa toplamam hava akışına zarar yer kaplıyor üstüne temizliği zor.
KS KS Halo 9 Uzman Katılım 4 Mayıs 2026 Mesajlar 693 Beğeniler 359 Bugün 19:56 #7 BillOut dedi: Şahsen ben akvaryum kasa toplamam hava akışına zarar yer kaplıyor üstüne temizliği zor. Genişletmek için tıkla... Bir hevesle topladık da pişman olmadım değil.
BillOut dedi: Şahsen ben akvaryum kasa toplamam hava akışına zarar yer kaplıyor üstüne temizliği zor. Genişletmek için tıkla... Bir hevesle topladık da pişman olmadım değil.
pesimist34 93 Seçkin Hız Tutkunu Açılış Hamlesi Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 4.208 Makaleler 15 Çözümler 52 Beğeniler 7.741 Yer Bolu Dağı Tüneli Bugün 19:57 #8 Keyfini çıkar dayı boşver bilgisayarcıyı falan, sırtlanıp götürmeyiver sende koca kasayı sonuçta. O görüntü yeter.
Keyfini çıkar dayı boşver bilgisayarcıyı falan, sırtlanıp götürmeyiver sende koca kasayı sonuçta. O görüntü yeter.
xBN 93 Bilgin Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 818 Beğeniler 738 Bugün 19:59 #9 Ben normal kasadan akvaryuma geçmeyi düşünüyorum. Öznel bir soru ama mantıksız.
KS KS Halo 9 Uzman Katılım 4 Mayıs 2026 Mesajlar 693 Beğeniler 359 Bugün 20:02 #10 pesimist34 dedi: Keyfini çıkar dayı boşver bilgisayarcıyı falan, sırtlanıp götürmeyiver sende koca kasayı sonuçta. O görüntü yeter. Genişletmek için tıkla... Odamı temizlerken bile zorlanmıyor değilim
pesimist34 dedi: Keyfini çıkar dayı boşver bilgisayarcıyı falan, sırtlanıp götürmeyiver sende koca kasayı sonuçta. O görüntü yeter. Genişletmek için tıkla... Odamı temizlerken bile zorlanmıyor değilim