Akvaryum kasadan normal kasaya geçilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Halo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 111
  • Etiketler Etiketler
    akvaryum
Performans için değmez bence. Alt tarafa da fan takıyorlar genelde akvaryumlarda. Alttan yukarı hava üflüyor, yandan da içeri üflüyor; hava akışı olumsuz etki yaratıyorsa en fazla 1-2 derece fark vardır ki bence o bile yoktur. Ağırlık için de sonuçta masaüstü pc, taşınabilsin diye yapılmıyor. Yani ben 6 yıldır masaüstündeyim, bilgisayarcıya hiç götürmedim. Ama açıkçası ben de küçük kasa seviyorum, m-atx kasam var. Taşınabilir bir şey arıyorsanız itx sistem kurun hatta, ancak bütçe sorun yaratacaksa m-atx küçük kasalar da var. Ekran kartını iki fanlı, psu'yu 140 mm, kule tipi soğutucuyu 135 mm'lik dizersiniz, hem küçük hem hafif olabilir bu şekilde PSU 140-160 çok da fark etmez sanki ya

Küçük olsun diye Asus A21 almıştım. Anakartım zaten mATX olduğu için sorun değildi ama üstte 360 mm sıvı soğutma desteği var diye yine çok büyük ya. ITX anakartlar çok pahalı. Bu devirde minik sistem dizmek çok zor.

Öyle malesef. Ben ölçülerine cm cm bakıp m-atx kasa almıştım. (Aerocool Trinity Mini) Ona uygun bir de el çantası bulmuştum. Taşırdım gittiğim yerlere Hâlâ taşıyorum ama artık araç var, sıkıntı olmuyor.

Ben de heves edip almıştım zamanında şimdi normal tip kasaya veya PSU'nun altta olduğu küçük akvaryumlara geçeceğim tekrar toplarsam. Bütçeniz varsa ve hevesinizi aldıysanız geçilir. Masamın büyük kısmını kaplıyor ve sürekli camlarını silmekle uğraşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…