Sıkıntı olmaz. Sırlanma olmazsa suyu bulandırabilir sonuçta topraktan yapılan bir ürün. Belediyelerde böyle eğitimler veriliyor. Hem hobi edinirsiniz hem süs yaparsınız.

Bir ara figür fiyatlarından dolayı denemiştim. Ama insan yapımı bayağı zormuş. Akvaryum daha basit daha eğlenceli. Elim yatkın diye düşünüyorum. Çok teşekkürler.

Bir ara figür fiyatlarından dolayı denemiştim. Ama insan yapımı bayağı zormuş. Akvaryum daha basit daha eğlenceli. Elim yatkın diye düşünüyorum. Çok teşekkürler.

Hazır yapılan seramikler var akvaryumda kullanılıyor. Balıklar onlara yumurtluyor ve seviyor onlardan alabilirsiniz. Boya üstüne sırlanma yapıldığı zaman problem olmaz bu arada aklınızda bulunsun.

1714329576729.webp
1714329638336.webp

Hazır yapılan seramikler var akvaryumda kullanılıyor. Balıklar onlara yumurtluyor ve seviyor onlardan alabilirsiniz. Boya üstüne sırlanma yapıldığı zaman problem olmaz bu arada aklınızda bulunsun.

Eki Görüntüle 40745Eki Görüntüle 40746

İlginize çok teşekkürler. Seramik olarak attıklarınızı buldum. İnceliyorum. İlk olan tükenmiş. Modeli güzel fiyatı fazlaymış.

Bizde balık yavruluğu vardı. Ama kaba duruyor diye istemedim. Aksesuar olarak daha güzel.

El yapımı killi boyadan vazgeçtim. Ne kadar uzun tutarsam o kadar iyi olur. Canlıları bilmeden riske atmak istemem.