Detaylar
Kim cevapladı?@LA Knight, Türk oyunculara nedense hep düşük teklif yapılıyor. Barış Alper Yılmaz'a da düşük teklif yapıldı.
@LA Knight, Türk oyunculara nedense hep düşük teklif yapılıyor. Barış Alper Yılmaz'a da düşük teklif yapıldı.
Cevabı kendiniz veriyorsunuz hocam Türküz .D ve futbolda öyle çok hatırlanan avrupada Türk futbolcu yok Türk futbolcular şu son taş çatlasın 3 senedir adını duyuruyor önceden yoktu demiyorum ama artık sayısı cidden artıyor gibi ve üstüne üstlük ligimizin kaliteside ortada o da etken olabilir. Bunları diyorum fakat ben sadece taraftarım kendi görüşüm <3
Morunyo'nun tazminat çıksın diye apar topar sattılar bence çocuğu... Ayağı temiz sol ayaklı stoper kaç tane var ki bulmuşsun satıyorsun ya? Hangi akla hizmet?..25-30 hak ederdi. Kimlere nasıl paralar sıkıyorlar. Ucuza vermek yetmemiş gibi kârdan pay çok komik. 30a satsa 8 milyonun %15'i hesaplanacak mesela. Problem zaten bu paraya ne saçma adamlar alacağımızda.
LA Knight
Üstün
Coman kroniğiyle Felix çöpüne 25-30 ödenen yerde bize teklif edilen ücretler çok komik cidden.@LA Knight, Türk oyunculara nedense hep düşük teklif yapılıyor. Barış Alper Yılmaz'a da düşük teklif yapıldı.
O da ayrı komik. Yönetim kendisi anlaşıyor, yönetimi eleştirdi diye kovuldu ve para yöneticilerden değil de Fenerden çıkıyorsa gel de gülme yani.Morunyo'nun tazminat çıksın diye apar topar sattılar bence çocuğu... Ayağı temiz sol ayaklı stoper kaç tane var ki bulmuşsun satıyorsun ya? Hangi akla hizmet?..
25457
Uzman
Coman kroniğiyle Felix çöpüne 25-30 ödenen yerde bize teklif edilen ücretler çok komik cidden.
O da ayrı komik. Yönetim kendisi anlaşıyor, yönetimi eleştirdi diye kovuldu ve para yöneticilerden değil de Fenerden çıkıyorsa gel de gülme yani.
Para çıksın diye sattılarsa daha önce satılacak isimler vardı. Örneğin Amrabat, Cengiz Ünder, Becao.Morunyo'nun tazminat çıksın diye apar topar sattılar bence çocuğu... Ayağı temiz sol ayaklı stoper kaç tane var ki bulmuşsun satıyorsun ya? Hangi akla hizmet?..
Blackraven
Üstün
Para çıksın diye sattılarsa daha önce satılacak isimler vardı. Örneğin Amrabat, Cengiz Ünder, Becao.
Bence futbolu biraz FM mantığı ile düşünüyorsunuz. 5m€ net maaşı olan Amrabat'ı kimse almaz, Cengiz futbol ile alakasını bitirmiş zaten maaşını ödeyen bulursan iyi Becao ise zaten sakat. Bu sadece FB özelinde değil üç büyüklerde beklediğimiz seviyede gelir ile satılabilecek oyuncu bir elin parmağını geçmez.
bu sebeple türkiyeye yabancı topçular geliyor zaten maaşlar yüksek vergiler düşük oh mis gibi hayat. Sonra avrupada da aynı maaşı istiyolar çünkü orada vergi var sanırım çoğu ülkede yarısı veya yarısına yakını vergi olarak kesiliyor ama trde öyle değil o yüzden bu atıyorum amrabat cengiz gibi oyuncuları istemiyolarBence futbolu biraz FM mantığı ile düşünüyorsunuz. 5m€ net maaşı olan Amrabat'ı kimse almaz, Cengiz futbol ile alakasını bitirmiş zaten maaşını ödeyen bulursan iyi Becao ise zaten sakat. Bu sadece FB özelinde değil üç büyüklerde beklediğimiz seviyede gelir ile satılabilecek oyuncu bir elin parmağını geçmez.
Görkem Say
Üstün
Bu adami 22 milyona satmak kulube ihanettir. Yonetimin 1 ay icerisinde gidip gitmeyecegi belli degil, yeni gelecek hocan belli degil sen kulubun en onemli degerlerinden birisini boyle satamazsin. Futbolda sol ayakli - pasor ve fizikli olma ozelliklerini ayni anda bulundurabilen stoper sayisi cok cok az. Bu cocuk kafasini az biraz gostermesine ragmen bu paraya gidiyor iste, 1 yil duzenli A takimda oynayip Avrupa'da kendini gosterdigi taktirde gidecegi para minimum 35-40 milyon. Bastoni'yi bugun almaya kalksan 100 milyon yetmez iste.