Amatör değilim hatta mesleğim çizimle alakalı ama iyi fikirleriniz var ise fikir edinmek için buraya atıyorum çizimimi. Procreate üzerinde çizdim. Her şey bana aittir. Sürrealizm, ekspresyonizm ve modern primitivizm etkisinde bir çizim. Yani insan formunun normal olmaması gerekiyor onu baştan yazayım da niye yamuk falan denmesin.
Teşekkürler . Belli bir çizgiye oturtturdum diyebilirim.
Konu dışı olacak ama kariyer planımı sence ne yönde yapmalıyım. Oyun işleriyle uğraşıyorum ve şu an yalnızım diyebilirim. Bu biraz zorluyor beni. Sonuçta her alandan ben sorumluyum. Çizim konusunda belli bir seviyeye geldiğimi düşünüyorum. Peki bu konuda bir önerin var mıdır ne yapmalıyım ne etmeliyim gibisinden?
Teşekkürler . Belli bir çizgiye oturtturdum diyebilirim.
Konu dışı olacak ama kariyer planımı sence ne yönde yapmalıyım. Oyun işleriyle uğraşıyorum ve şu an yalnızım diyebilirim. Bu biraz zorluyor beni. Sonuçta her alandan ben sorumluyum. Çizim konusunda belli bir seviyeye geldiğimi düşünüyorum. Peki bu konuda bir önerin var mıdır ne yapmalıyım ne etmeliyim gibisinden?
Çizgifilm Animasyon mezunu olup onda dikiş tutturmamış biri olarak asla önermeyeceğim. YZ’nın yükselişi durumu var bir de üstüne. Keyifli meslek ama hayat gerçekleriyle örtüşmüyor.
Oyun işi bence bir noktada şişmiş bir sektör, ve insanların gençlerin çok vaktini çalıyor artık.
Benim gözümde hobi gibi artık bu işler.
Ben senin yerinde olsam CGI + Görsel Simülasyon konularına yönelirdim.Tasarım olarak değil de görüntü üretim teknolojilerine. Oyun kısmında da var bunlar gerçi.
Çizgifilm Animasyon mezunu olup onda dikiş tutturmamış biri olarak asla önermeyeceğim. YZ'nın yükselişi durumu var bir de üstüne. Keyifli meslek ama hayat gerçekleriyle örtüşmüyor.
Oyun işi bence bir noktada şişmiş bir sektör, ve insanların gençlerin çok vaktini çalıyor artık.
Benim gözümde hobi gibi artık bu işler.
Ben senin yerinde olsam CGI + Görsel Simülasyon konularına yönelirdim. Tasarım olarak değil de görüntü üretim teknolojilerine. Oyun kısmında da var bunlar gerçi.
ÇFVA'dan haziran ayında mezun oldum. Hala daha işsizim . Önermiyorum diyemeyeceğim ama evet Türkiye'de kısıtlı bir sektör. Dediklerinize biraz bakacağım teşekkürler öneriler için.
Amatör değilim hatta mesleğim çizimle alakalı ama iyi fikirleriniz var ise fikir edinmek için buraya atıyorum çizimimi. Procreate üzerinde çizdim. Her şey bana aittir. Sürrealizm, ekspresyonizm ve modern primitivizm etkisinde bir çizim. Yani insan formunun normal olmaması gerekiyor onu baştan yazayım da niye yamuk falan denmesin.