Böyle görünüyor bunu nasıl ayarlayacağız.Tam olarak nasıl farklı göstrebilme şansın var mı emin olmak için.
Detaylar
Kim cevapladı?Syntax 80
Üstün
Bana kalırsa da bu kötü olmuş, çok dolu. Baştaki sade hali daha iyi.
Yeşil ile işaretlediğim o dış daireyi, daha siyah belirgin yap, vites yazısını bir tık daha küçült. Crazymotorcu yazısını da neon gri rengi ile daha belirgin yap, işlem tamam. Bir de o şekil de bakalım.
Kanalın üst kapak fotoğrafını diyorsun. Çözünürlüğü biraz büyütüp resmin etrafını başka renkte doldurmasını söyle, YouTube yüklediğin resmin merkezini baz alacak o zaman. Veya https://www.canva.com/tr_tr/yapma/youtube-banner/buradan yapmayı da deneyebilirsin. Resmini at oraya oradan yapmayı dene. Photoshop yüklü olsa ben yardım ederdim de, yüklü değil maalesef.
commons.wikimedia.org
File:YouTube banner safe area template background.png - Wikimedia Commons
Kapak fotoğrafını sığdırmak için masaüstü modunda YouTube Studio'ya girmeniz gerekiryor. Görselin ekrana tam oturmasını istiyorsanız kırpma ve benzeri ayarları yapmalısınız.
Eki Görüntüle 273643
Ghost rider yapmışsın adamın logoyu
Bubbles 10
Becerikli
Havalı olsun istedim böyle yaptı bence çok havalı oldu.
Kapak fotoğrafını sığdırmak için masaüstü modunda YouTube Studio'ya girmeniz gerekiryor. Görselin ekrana tam oturmasını istiyorsanız kırpma ve benzeri ayarları yapmalısınız.
Eki Görüntüle 273643
Telefondan mı gireceğim?
Bubbles 10
Becerikli
Evet ama bilgisayardan girmenizi öneririm telefondan ayarlamak zor.
Evet ama bilgisayardan girmenizi öneririm telefondan ayarlamak zor.
Şimdi YouTube Studio'ya girdim ne yapacağım ondan sonra.