- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Komik değildi. Gülmedim. Şakan o kadar kötüydü ki kafamın üstünden gitmesini tercih ederdim. Dürüst olmak gerekirse beni güldürmek için berbat bir deneyimdi. Kıkırdamadım akciğerimde ufak bir hava akısı olmadı. Bilime göre güleceğimiz zaman, yüz kaslarınızın gülmeden önce gevşemeye hazırlanırlar, en küçük oynama bile hissetmedim. 0/10 şakan o kadar kötüydü ki sana yasal olarak yaratıcılı olmana kim izin verdi inanamıyorum. Bu şakaya harcadığım beyin gücü dünyadaki bütün evlerin enerjisini karşılamaya yeter sanırım. Şaka yapmayı öğren, kitap oku. Bunu komiklik için söylemiyorum, içtenlikle söylüyorum ki bu mizahın gelebileceği en kötü nokta olabilir. Az önce dünyadaki bütün mizahi ve komedik şeyleri tek elle yok etmiş bulunuyorsun.
Windows 7
Yetkin
Tavsiye için teşekkür ederim kendimi toparlar toparlamaz büyük ihtimalle hesabımı çoktan sildirmiş olurum.
Birader, o kadar kasmana gerek yok. Mizah kısmına açılmış.Komik değildi. Gülmedim. Şakan o kadar kötüydü ki kafamın üstünden gitmesini tercih ederdim. Dürüst olmak gerekirse beni güldürmek için berbat bir deneyimdi. Kıkırdamadım akciğerimde ufak bir hava akısı olmadı. Bilime göre güleceğimiz zaman, yüz kaslarınızın gülmeden önce gevşemeye hazırlanırlar, en küçük oynama bile hissetmedim. 0/10 şakan o kadar kötüydü ki sana yasal olarak yaratıcılı olmana kim izin verdi inanamıyorum. Bu şakaya harcadığım beyin gücü dünyadaki bütün evlerin enerjisini karşılamaya yeter sanırım. Şaka yapmayı öğren, kitap oku. Bunu komiklik için söylemiyorum, içtenlikle söylüyorum ki bu mizahın gelebileceği en kötü nokta olabilir. Az önce dünyadaki bütün mizahi ve komedik şeyleri tek elle yok etmiş bulunuyorsun.
Psikolojik sorun yaşıyorsan doktora git. Hiç komik değil.
- Makaleler
- 50
Mesajlar denetlenene kadar konu kilitlenmiştir.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.