Hocam vallahi onları şu an güncelde oynayan çok az var diye biliyorum yanlışda olabilir ama bende zamanının en iyi oyunu Left 4 Dead 2 kraldır o oyunu çok severdim ilk çıktığı yıllar hep oynardım.

Vallahi beni de şu sıralar içine çekti fakat beni oynattırmasından ziyade zombi temalı oyunları sevdirmiştir L4D2.

Vallahi beni de şu sıralar içine çekti fakat beni oynattırmasından ziyade zombi temalı oyunları sevdirmiştir l4D2.

Hocam oynamadıysanız hemen kısaca zombi temalı oyunları sıralıyım size güzelinden :) Back 4 Blood var Left 4 Dead 2'den özenmişler güzel oyundur.
Dying Light serisi, Days Gone, Dead Island serisi The Last of Us Part 1 ve 2 The Evil Within serisi Resident Evil serisi. World War Z.

Valve CS2'den ve Steam pazarından çok fena paralar kazanıyor oynamasalar da olur ama oynuyorlar emin ol :D 1.6, L4D2 bunlar bile oynanılıyor.

CS2 hariç hocam zaten o hariç diğerleri çom oynanmıyor bir tek bence güncelde CS2 var herkes bence daha çok hikayeli oyun tarafı için Steam'i kullanıyor diye düşünüyorum. Ama CS2 oynayan çok fazla kişi de var bu da yadsınamaz bir gerçek.

Bir noktada geleceğine inanıyorum ama bu beklemeyi mantıklı kılmıyor. Epic'te bedavadan biraz pahalıya satılıyor diyebilirim üstelik BG3 ile aynı sene çıkmamış olsaydı büyük ihtimalle GOTY olacak muhteşem bir oyunu oynamaktan mahrum kalmayın. Show me the champion of light...oh perkele...