Guts4K

Uzman
Başlıkta belirttiğim gibi Epic Games ve PS Store arasında 80 TL fiyat farkı var. Ultra ayarlarda zaman zaman FPS düşüşü ve lag yaşanabileceği endişesiyle PS5'ten oynamayı düşünüyorum. Oyunun atmosferini, grafikleri daha net ve canlı şekilde görmek ve yaşamak istiyorum. Ancak PC'den almazsam herhangi bir şey kaybeder miyim? Şimdiden teşekkür ederim.

Başlıkta belirttiğim gibi Epic Games ve PS Store arasında 80 TL fiyat farkı var. Ultra ayarlarda zaman zaman FPS düşüşü ve lag yaşanabileceği endişesiyle PS5'ten oynamayı düşünüyorum. Oyunun atmosferini, grafikleri daha net ve canlı şekilde görmek ve yaşamak istiyorum. Ancak PC'den almazsam herhangi bir şey kaybeder miyim? Şimdiden teşekkür ederim.

Sisteminiz nasıl? Eğer Ray Tracing aktif şekilde oynamaya yetecek düzeyde değilse PlayStation üzerinden oynayın derim.

Sistemin iyi ise PC'den al. Ben oyunu 3070 ekran kartı sahibi bir laptop, 4080 PC ve PS5 üzerinden ayrı ayrı oynadım. Sıralama şu oldu:

4080>PS5>Laptop

Laptopta da zaten 1 saat falan oynadım çünkü kasıyordu bayağı. Grafik takıntınız varsa benim gibi sıkıntı oluyor.

Sisteminiz nasıl? Eğer Ray Tracing aktif şekilde oynamaya yetecek düzeyde değilse PlayStation üzerinden oynayın derim.

i5 11 3070 16 GB RAM'li bir sistemim var Alan Wake de bayağı üst düzey kaliteli grafikli bir oyuna benziyor ondan sistemim yeter mi yetmez mi tam kestiremiyorum.

Sistemin iyi ise PC'den al. Ben oyunu 3070 ekran kartı sahibi bir laptop, 4080 PC ve PS5 üzerinden ayrı ayrı oynadım. Sıralama şu oldu:

4080>PS5>laptop

Laptopta da zaten 1 saat falan oynadım çünkü kasıyordu bayağı. Grafik takıntınız varsa benim gibi sıkıntı oluyor.

Bende de 3070'li PC var o oyunun kalitesini böyle atmosferini hissetmek istiyorum o yüzden cesaret edemiyorum ve kararsız kaldım.

Akıcı olsun atmosferide hissedeyim takılmadan donmadan güzel grafiklerle oynamak için PS5 için düşünüyorum da işte PC tarafından bir şey de kaybeder miyim diye düşündüm.

Modlanabilen bir oyun değil. Oynayışı da gamepad'e göre tasarlanmış. Bence bir kaybınız olmaz.

Fikirleriniz için teşekkürler PS5 almaya karar verdim o kadar cafcaflı grafikli atmosferi benim emektar PC kaldırmayacağını anladım :D