crybeek

Becerikli
Arkadaşlar merhaba. Alan Wake 2 oynamak istiyorum. Anonymous Çeviri'den TR yama kurmuştum ama trojan uyarısı verdiği için yamayı kaldırıp Kaspersky ile tarama yapmıştım. Bir önceki konumda belirtmiştim, belki hatırlarsınız. Şimdi ise yeni bir yama arıyorum. Tamamen güvenilir olması önemli. Alan Wake 2 için tamamen güvenilir bir yama önerebilir misiniz?

Ben Anonymous Çeviri harici iki siteden yama buldum ama emin olamadım. Biri .exe şeklinde, diğeri direkt dosya değiştirme mantığında sanırım. Sizce hangisi daha güvenli?

Son düzenleyen: Moderatör:

Anonymous'un uygulamasında bir şey yok. Kaspersky bilinmeyen uygulamaları hatalı algılıyor. Sırf o saçmalıktan dolayı tamamen kaldırdım. Ayrıca 1-2 tane daha sitelerin açılmasını engelleyen saçmalığı vardı. İki yama da Anonymous yamasından iyi değil. Sinnerclown sitesi genelde yamayı otomatik çevirtip bırakıyor, üstüne özenmiyor. O yüzden belki diğer yama denenebilir.

Anonymous'un uygulamasında bir şey yok. Kaspersky bilinmeyen uygulamaları hatalı algılıyor. Sırf o saçmalıktan dolayı tamamen kaldırdım. Ayrıca 1-2 tane daha sitelerin açılmasını engelleyen saçmalığı vardı. İki yama da anonymous yamasından iyi değil. Sinnerclown sitesi genelde yamayı otomatik çevirtip bırakıyor, üstüne özenmiyor. O yüzden belki diğer yama denenebilir.

Trojan uyarısını windowsd efender vermişti hocam Kaspersky dğeil. B enim için güvenlik daha önemli. Birkaç tane daha yorum okudum anonymous ile ilgili ve midemi buılandırdı.

Ne okudunuz bilmiyorum. Ama yapay zeka çeviri yapan grupların çoğu bitcoin, web3, yapay zeka vb. abartarak pazarlayan fırsatçı dediğim, hatta iddia ile bu sektöre giren çıkarcıların yönettiği işler oluyor. Elbette iyisi vardır, ama çoğu böyle. Rastgele ortaya yorum da atmış olabilirler. Anonymous çevirilerini uzun süredir kullanıyorum gayet kaliteliler. Hatta bence bu tarz çeviri yapan bir grup kalmadı.

Biraz İngilizce biliyorsanız Anonymous'ın çeviri kalitesinin yetersizliği zaman zaman rahatsız edebiliyor. Hatta bazı oyunlar yarı insan yarı makine çevirisiydi. Dijital platformlardan (ki Game Pass bile 209 TL) ve çoğu oyunun kendisinden dahi yüksek 210 TL aylık üyelik ücreti de düşünüldüğünde Sinnerclown'a bir şans verebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz İngilizce biliyorsanız Anonymous'ın çeviri kalitesinin yetersizliği zaman zaman rahatsız edebiliyor. Hatta bazı oyunlar yarı insan yarı makine çevirisiydi. Dijital platformlardan (ki Game Pass bile 209 TL) ve çoğu oyunun kendisinden dahi yüksek 210 TL aylık üyelik ücreti de düşünüldüğünde Sinnerclown'a bir şans verebilirsiniz.

Hocam az buçuk ingilizcem var zaten hani çeviri hatalarını kendi kafamdan düzeltirim ondan yana sorun yok. Benim istediğim güvenlik. Yani ben sinnerclown çeviri kullanırsam bana güvenlik açısından virüs vb. tehdit oluşturur mu?

Hocam az buçuk ingilizcem var zaten hani çeviri hatalarını kendi kafamdan düzeltirim ondan yana sorun yok. Benim istediğim güvenlik. Yani ben sinnerclown çeviri kullanırsam bana güvenlik açısından virüs vb. tehdit oluşturur mu?
Güvenilirlik açısından sorun yaşamazsınız iki platformda da.