cansux 47

Uzman
Oyuna FSR 4 ve FSR kare oluşturma desteği eklendi. Eskiden FSR 2 bulunuyordu ve kare oluşturma desteği bile yoktu. Oyun oynanmaz haldeydi ciddi bir stutter vardı takıla takıla ilerliyordum resmen sırf o yüzden silmiştim oynamadan umarım çözülmüştür.🙂

Güncelleme detayları: Alan Wake 2 update 1.2.10 notes — Alan Wake

Tekrardan başlama vakti gelmiş. Tamamen bitirememiştim zaten.

Kesinlikle tekrardan deneyeceğim umarım düzelmiştir ya stutter dediğime bakma 5-10 dakika da bir gelen takılma değil oyun bildiğin ağır çekimde çalışıyordu kötürüm gibi ilerliyordum oyunda her saniye stutter mi olur rezaletti.

Kesinlikle tekrardan deneyeceğim umarım düzelmiştir ya stutter dediğime bakma 5-10 dakika da bir gelen takılma değil oyun bildiğin ağır çekimde çalışıyordu kötürüm gibi ilerliyordum oyunda her saniye stutter mi olur rezaletti.
Alan wake 2 tavsiye eder misin oyun olarak hikayesi derin mi TLOU ve uncherted serilerine bayılırım mesela.

Bu sorunu imzadaki sistem ile mi yaşıyordunuz yoksa daha farklı bir sistemde miydi merak ettim.

İmzada ki, 15 oyunda denedim AAA oyunlarda sadece Alan Wake 2 ve Silent Hill 2 de ciddi stutter var resmen oynanmıyorlar ek olarak minimal duzeyde de olsa Wukong, Elden Ring de falan da vardı. Harici birçok oyunda sorun yaşamadım bitirdim.

Alan Wake 2 tavsiye eder misin oyun olarak hikayesi derin mi TLOU ve uncherted serilerine bayılırım mesela.

Hiç bilmiyorum oyun çok kasıyordu oynayamadım 1-2 saat denedim de yok oynanacak gibi değildi NVIDIA kartın varsa deneyebilirsin onda yoktu diye biliyorum benim gibi 9070XT kullanan çoğu kişi de bu sorunu yaşadı.

İmzada ki, 15 oyunda denedim AAA oyunlarda sadece Alan Wake 2 ve Silent Hill 2 de ciddi stutter var resmen oynanmıyorlar ek olarak minimal duzeyde de olsa Wukong, Elden Ring de falan da vardı. Harici birçok oyunda sorun yaşamadım bitirdim.

Hiç bilmiyorum oyun çok kasıyordu oynayamadım 1-2 saat denedim de yok oynanacak gibi değildi NVIDIA kartın varsa deneyebilirsin onda yoktu diye biliyorum benim gibi 9070XT kullanan çoğu kişi de bu sorunu yaşadı.
Bende 4070 TI Super var deneyimleyim senin için anlatırım ben sana hocam :D

TLOU serisi, God of War, kcd 2, Spider-Man, the Callisto Protocol, Horizon forbidden West, ghost of tsusima, Forza Horizon 6 gibi oyunları sorunsuz oynadım bitirdim mesela.

Bende 4070 Ti super var deneyimleyim senin için anlatırım ben sana hocam :D

Grafik olarak çok güzeldi ama oynayabilseydim iyi olurdu yeni güncelleme ile çözüldü mü onu da bilmiyorum denemedim henüz. Elden Ring, Silent Hill 2 de falan da var bunlarda kronik diye biliyorum nasıl çözerim diye araştırıyorum hala.