Hocam mad niche serisi dışında alınmaz. Niche serisine verilecek para ile de daha sağlam daha iyi Arap klonu alabiliyorsunuz. Özetle tüm yerli muadil üreticiler için söylüyorum; 50ml bir parfümün satış fiyatı ne olursa olsun muadilde 1.000 TL'yi geçmemeli.
Mevcut piyasadaki satıcılar arasında Delamore, Dose, Kimyager Ahmet, Koku mutfağı, Malikhan ve Patronus'u tercih etmenizde fayda var. İçlerinden en başarılı bulduklarım sıralamasız şekilde, Patronus, Dose, Koku Mutfağı ve Kimyager Ahmet. Delamore ve Malikhan'ın bazı çalışmaları oldukça iyi olduğu için listede benim için olmazsa olmazlardan...
Hocam mad niche serisi dışında alınmaz. Niche serisine verilecek para ile de daha sağlam daha iyi Arap klonu alabiliyorsunuz. Özetle tüm yerli muadil üreticiler için söylüyorum; 50ml bir parfümün satış fiyatı ne olursa olsun muadilde 1.000 TL'yi geçmemeli.
Tabi maddi durumuna bir şey diyemem de parfümün 5 6 saat burnunuza kokusunu gelmesini istiyorsanız orijinal şart gibi, bende 4200 e Stronger With You Powerfully aldım 7 saat yayılımı var, muadillerde pek mümkün değil.
Evet hocam bence 900TL bile pahalı ama muadil olmasina rağmen Muscent, Kimyager Ahmet ve Alberto Sego gibi sitelerdeki en düşük fiyat bu civarlarda bulunuyor.
Tabi maddi durumuna bir şey diyemem de parfümün 5 6 saat burnunuza kokusunu gelmesini istiyorsanız orijinal şart gibi, bende 4200 e Stronger With You Powerfully aldım 7 saat yayılımı var, muadillerde pek mümkün değil.