Allah razı olsun sağlam güldürdünüz hocamYok be Mad klon parfüm pazarının araplardan sonra Türkiye'de en iyisi.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.500 TL
Geraltın kılıcı 107
Bilgin
Bargello ve diğer ig satıcılarından, satış yerlerinden ürünler aldım. Parfümlerin 2-3 saat sonunda kokusu kalmıyordu.
Ayrıca öneriniz varsa açığım.
Bargello ve diğer ig satıcılarından, satış yerlerinden ürünler aldım. Parfümlerin 2-3 saat sonunda kokusu kalmıyordu.
Hocam mad niche serisi dışında alınmaz. Niche serisine verilecek para ile de daha sağlam daha iyi Arap klonu alabiliyorsunuz. Özetle tüm yerli muadil üreticiler için söylüyorum; 50ml bir parfümün satış fiyatı ne olursa olsun muadilde 1.000 TL'yi geçmemeli.
Mevcut piyasadaki satıcılar arasında Delamore, Dose, Kimyager Ahmet, Koku mutfağı, Malikhan ve Patronus'u tercih etmenizde fayda var. İçlerinden en başarılı bulduklarım sıralamasız şekilde, Patronus, Dose, Koku Mutfağı ve Kimyager Ahmet. Delamore ve Malikhan'ın bazı çalışmaları oldukça iyi olduğu için listede benim için olmazsa olmazlardan...
Geraltın kılıcı 107
Bilgin
Zaten. 600TL'ye aldım ben 100ml code klonunu.Hocam mad niche serisi dışında alınmaz. Niche serisine verilecek para ile de daha sağlam daha iyi Arap klonu alabiliyorsunuz. Özetle tüm yerli muadil üreticiler için söylüyorum; 50ml bir parfümün satış fiyatı ne olursa olsun muadilde 1.000 TL'yi geçmemeli.
Shadow00 59
Uzman
1.000TL değil maksimum 900TL verebilirim 50ml muadil parfüme.Hocam mad niche serisi dışında alınmaz. Niche serisine verilecek para ile de daha sağlam daha iyi Arap klonu alabiliyorsunuz. Özetle tüm yerli muadil üreticiler için söylüyorum; 50ml bir parfümün satış fiyatı ne olursa olsun muadilde 1.000 TL'yi geçmemeli.
Geraltın kılıcı 107
Bilgin
O da pahalı.1.000TL değil maksimum 900TL verebilirim 50ml muadil parfüme.
XXXTentacion 43
Uzman
- Makaleler
- 1
Tabi maddi durumuna bir şey diyemem de parfümün 5 6 saat burnunuza kokusunu gelmesini istiyorsanız orijinal şart gibi, bende 4200 e Stronger With You Powerfully aldım 7 saat yayılımı var, muadillerde pek mümkün değil.Orjinali 6k'dan başlıyor neredeyse.
Alıcağınız parfüme göre en iyi arap parfüm: Aphrodisiaque 100 Ml | Horus Nefertem
Shadow00 59
Uzman
Evet hocam bence 900TL bile pahalı ama muadil olmasina rağmen Muscent, Kimyager Ahmet ve Alberto Sego gibi sitelerdeki en düşük fiyat bu civarlarda bulunuyor.
Geraltın kılıcı 107
Bilgin
Araplar zaten orjinal.Tabi maddi durumuna bir şey diyemem de parfümün 5 6 saat burnunuza kokusunu gelmesini istiyorsanız orijinal şart gibi, bende 4200 e Stronger With You Powerfully aldım 7 saat yayılımı var, muadillerde pek mümkün değil.
Kimyager Ahmet intensely denemeni tavsiye ederim.Tabi maddi durumuna bir şey diyemem de parfümün 5 6 saat burnunuza kokusunu gelmesini istiyorsanız orijinal şart gibi, bende 4200 e Stronger With You Powerfully aldım 7 saat yayılımı var, muadillerde pek mümkün değil.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Mersin'de, 1. sınıf öğrencinin çantasından tabanca çıktı!
- Captain Skriniar
-
-
-