Aldığı bursla yurt dışı tatili yapan üniversite öğrencisi

Makaleler
1
Kendi gibi olmayanlara "köpek" demeye çalışması. TCK 216 (halkı kin ve nefrete sürükleme / bir kesimini aşağılama) ve TCK 158 (nitelikli dolandırıcılık). Bursu kesilmesi yeterli değil bence işlediği suçların da cezasını çekmeli. Hem burs alıp hem yurt dışında onlarca yer gezmesi, yeşil pasaportu olması. Maşallah eksik madde yok. Ulan millet parasızlıktan bir şey istemeye utanıyor, bu şahıs ise her şeyi kötüye kullanmış, yine zerre utanma yok. X hesabını gizliye almış ayrıca. Kaynak olarak hakaretsiz tweet veya düzgün site bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesin İlahiyat okuyordur ve AKP üyesidir. Böylelerinin topluma hiç faydası yok.

60₺'lik bisiklete bindim diye bursumu kesti diyerek toplumsal desteği arkasına almaya çalışan ama eski paylaşımlarını silmediği için ifşa olan bir sümeyye görüyorum. Bir de hesabını kapatmadan önce üste çıkmaya çalışmış. Eğer resmi bir burs olsaydı bursu veren doktor başvurup burs şartlarını sağlamadığı için kuruşuna kuruşuna geri alırdı ama bir şey çıkmaz herhalde.

Zaten ben bir şey üretmeyen öğrenciye sırf okuyor diye burs verilmesini de hiç anlamıyorum da neyse... Hadi en iyi 1000 sıralamaya falan burs verirsin ama 50.000 sıralamalı arkadaşa sırf üniversite okuyor diye şahışlar tarafından burs verilmesini anlamıyorum. Burs dediğin bir şey üreten, çalışan, bir yerde görev alan öğrenciye verilmeli. Sallıyorum üniversite okurken aynı zamanda bir hocasının projesinde görev alıyordur ona burs verirsin.

Hadi en iyi 1000 sıralamaya falan burs verirsin ama 50.000 sıralamalı arkadaşa sırf üniversite okuyor diye şahıslar tarafından burs verilmesini anlamıyorum.
Ülkenin ekonomik şartları kötü diye böyle oluyor. Çoğu bursla ancak temel ihtiyaçları karşılıyorlar. Burs olmadığında da dersle işi dengelemek gerekiyor. Devletin yapamadığını diğerleri yapmaya çalışıyor. Diğer yandan, 80 milyonluk bir ülkede ilk 50 bin fena sayılmaz. Tıp için bile ilk 20-25 bin yeterli oluyor. Yurt dışında muhtemelen Sorbonne, KTH veya KU Leuven gibi yerlerde okumaya lise ortalaması yetiyordur. Sıralama, her şey değil. Niyet de önemli. Türkiye’deki lise notları da saçmalıktan ibaret. Din dersi, sözlü notu gibi durumlar var.
Burs dediğin bir şey üreten, çalışan, bir yerde görev alan öğrenciye verilmeli.
Mühendis, doktor, avukat ve pilot gibi mesleklerin yolunda olanlar için bence uygundur. İlahiyat için evren birincisi de olsa burs saçma. Masal kitabı okumak, bir hobidir. En azından dil bölümü olsaydı da akademisyen olsalardı…

Kısmen katılıyorum kısmen katılmıyorum ama konuyu dağıtmamak adına susuyorum.

İfadeler: 80

Sonradan yaptığı açıklaması burada ve çok saçma. İhtiyaç sahiplerine burs gitse keşke...

Bursu kesen hocanın ellerinden öperim, çok kral bir insanmış.

Bu kızınsa zeki olma ihtimali 16 milyarda 1 falandır. İlahiyat okuyan bir papağan. Seküler tüm ülkelerde gezer, ağzının suyunu akıttığı fotoğraflar ve yazılar paylaşır. Tüm Amerikan ve İsrail malı ürünleri tüketir. Buna rağmen şu ilk fotoğrafı yok mu adamı psikoz eder bunlar.

Bu kız her türlü hakareti hak ediyor. Suçsuz birisini hedef gösteriyor bu yaptığı ile.

Bak şu yazdığına Bu siyasal İslamcılar bir şeyi kıvırtmakta, çarptırmakta o kadar iyiler ki!

Doktorun yazım dili gayet nazik. Bu züppeyse yok 'haram etti' yok 'bir daha bana yazma' dedi falan diyor. Kadın daha fazla yazmana gerek yok diyor, herhalde "paramı yediğin için teşekkür ederim yavrucağım, lütfen bir daha yazmama nezaketinde bulunur musunuz" falan yazacağını zannediyor.

Son düzenleme:
Seküler tüm ülkelerde gezer, ağzının suyunu akıttığı fotoğraflar ve yazılar paylaşır.
Cidden. Köpek resmiyle anlatmak istediği tam bir rezillik. Gezdiği ülkelerde her yerde onları içiyorlar. Bari Avrupa’da yapmasa…
Bu kız her türlü hakareti hak ediyor. Suçsuz birisini hedef gösteriyor bu yaptığı ile.
Eğitim için burs verilmişken Avrupa turu yapması çok ilginç. Madem biriktirip gezebilecek kadar durumu var, eğitim için bursa da ihtiyacı yok. Onun yerine ihtiyacı olan birisine verilebilirdi. Kimse gezmesin demiyor, aksine insanların hakkı ve kültüre katkıda bulunuyor ama burs parası alması utanç verici. Dil yeteneklerini geliştirmek için seyahat çok iyi bir şey. Arabistan’a gidebilen birinin bursa ihtiyacı mı olur ya? Uçak bileti bile kaç maaş… İlahiyat ile ilgisi var desek bile ilginç bir seçim olmuş.

Son düzenleme:
Kadın bildiğin yürüyen siyasal İslam çıktı. Bunlarin bu magduriyeti asla bitmiyor. Alkol tüketmem, kumar oynamam ama hak yerim.

İfadeler: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…