Arkadaşlar geçenlerde replika ayakkabı aldım. Baydıncoo diye bir replika ayakkabı satıcısından diğer replika satıcılarına göre daha makul ve güzel gözüküyor diye. Yorumları da iyiydi. Ayakkabı geldi fakat hoşuma gitmedi, iade etmek istedim. Anlaşmalı kargo şubesi kodu geldi fakat mesajda şöyle bir yazıda var: İade ve değişimlerde kargo ücreti oluyor, ürün kutusunun içerisinde 200 TL koyabilirsiniz. diye bir ibare bırakılmış ve aşağıda 2 aşamayı da sağladığınız takdirde işlem başarıyla sağlanacaktır. Bu etik bir şey değil aynı zamanda legal mi yani koymazsam muhtemelen iadeyi kabul etmeyecekler.
Detaylar
Kim cevapladı?SF26
Bilgin
14 günlük iade sürecindeyse senin iade sürecinde para istememeleri lazım.Arkadaşlar geçenlerde replika ayakkabı aldım. Baydıncoo diye bir replika ayakkabı satıcısından diğer replika satıcılarına göre daha makul ve güzel gözüküyor diye. Yorumları da iyiydi. Ayakkabı geldi fakat hoşuma gitmedi, iade etmek istedim. Anlaşmalı kargo şubesi kodu geldi fakat mesajda şöyle bir yazıda var: İade ve değişimlerde kargo ücreti oluyor, ürün kutusunun içerisinde 200 TL koyabilirsiniz. diye bir ibare bırakılmış ve aşağıda 2 aşamayı da sağladığınız takdirde işlem başarıyla sağlanacaktır. Bu etik bir şey değil aynı zamanda legal mi yani koymazsam muhtemelen iadeyi kabul etmeyecekler.
14 günlük iade sürecindeyse senin iade sürecinde para istememeleri lazım.
14 günlük iade sürecinde evet, para isteme sebepleri ödeyecekleri kargoyu bedavaya getirmek. Ben para falan vermezsem bunlar iadeyi kabul etmemek gibi bir şey yapabilir mi?
Ozzytaste
Üstün
Kargo kutusunun içine nakit para koyulması, tamamen kayıt dışı (faturasız ve vergisiz) bir kazanç yöntemidir. Mali açıdan suç teşkil eder.Arkadaşlar geçenlerde replika ayakkabı aldım. Baydıncoo diye bir replika ayakkabı satıcısından diğer replika satıcılarına göre daha makul ve güzel gözüküyor diye. Yorumları da iyiydi. Ayakkabı geldi fakat hoşuma gitmedi, iade etmek istedim. Anlaşmalı kargo şubesi kodu geldi fakat mesajda şöyle bir yazıda var: İade ve değişimlerde kargo ücreti oluyor, ürün kutusunun içerisinde 200 TL koyabilirsiniz. diye bir ibare bırakılmış ve aşağıda 2 aşamayı da sağladığınız takdirde işlem başarıyla sağlanacaktır. Bu etik bir şey değil aynı zamanda legal mi yani koymazsam muhtemelen iadeyi kabul etmeyecekler.
SF26
Bilgin
14 günlük iade sürecinde olduğum sürece ödedikleri kargo masrafı beni bağlamaz, parayı falan koymadan kargoya gönderin. Kargoya gönderirken de ürünün videosunu falan alın. Ardından şubede ürünün sağlam teslim edildiğini hem siz hem de ilgili kargo şirketinin şubesindeki arkadaşlar yazılı olarak bir kağıtta bulundursun. Ürünün iadesinde kargo ücretini vermediğiniz için iadeyi sağlamadıkları anda THH'ye şikayet edin. Mümkünse bir de iade için kargo ücreti çıkarmalarını da kaydedin, n'olur n'olmaz.14 günlük iade sürecinde evet, para isteme sebepleri ödeyecekleri kargoyu bedavaya getirmek. Ben para falan vermezsem bunlar iadeyi kabul etmemek gibi bir şey yapabilir mi?
XXXTentacion
Uzman
- Makaleler
- 1
Butik 2 kuruşun hesabını yapan Instagram sayfalarından bırak, ayakkabıyı kapalı kutu çikolata bile alınmaz. Biraz bekleyip bütçeyi artırıp kesinlikle orijinal alınmalı; hem sağlık hem de ürün garantisi anlamında.
Shopier'den aldın muhtemelen, orada iade ettiğinde ürünün kargo ücretini satıcıdan kesiyor Shopier ama 200 TL mi kesiyor bilmiyorum. Böyle bir şey istemeleri normal değil.
Evet, Shopier'den aldım.
Sanıyorum ki bunu yazalım insanlar koyarsa koysun, zararımız olmasın vs. koymayanlara bir şey yapamayız kafasında yazmış olabilirler. Neyse ben video vs. alacağım paketi kargo şirketine vermeden.
fortunee
Üstün
Evet, Shopier'den aldım.
Sanıyorum ki bunu yazalım insanlar koyarsa koysun, zararımız olmasın vs. koymayanlara bir şey yapamayız kafasında yazmış olabilirler. Neyse ben video vs. alacağım paketi kargo şirketine vermeden.
İade almama gibi bir hakları yok diye biliyorum, belki biraz uğraştırırlar. Shopier ile iletişime geçin direkt şu an arayın hatta, durumu anlatın video kaydı alıp iadeyi hazırlayın. Hiç giymediğinizi belirtin, iade istediğinde 200 TL olayını da anlatın. Ellerine ulaşınca iade yapsınlar, Shopier onlarla iletişime geçer. Siz Shopier'i muhatap alın.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Makine Çeviri Deponia The Complete Journey Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-
-
-