Aldığım DualSense sahte mi?

wallywestr

Uzman
Merhaba internette puanı yüksek bir satıcıdan Kozmik Kırmızı renginde bir adet Dualsense sipariş ettim. Ürün geldi, gayet iyi duruyordu birkaç oyunda denedim problem de yoktu ancak fark ettim ki hepimizin drift testi, titreşim testi vs yaptığımız Controller Test’e girdiğimde tuşlara basmama rağmen kolu algılamıyor. Adaptif titreşimi denemek için önerilen mini FPS oyunu da kolu algılamıyor, Dualsense x uygulamasıyla girdiğimde görüyor ancak adaptif titreşim çalışmıyor hatta genel olarak titremiyordu. Rocket League falan oynadığımda ise titriyordu. Bu kol sahte mi orijinal mi aklıma çok takıldı eğer sahteyse iade edeceğim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkasını paylaşır mısınız kolun?

Satıcı neydi?
Paylaştım. Ayrıca Spider-Man oyununu indirip denemek istedim, trigger tuşlarında bir titreşim var ancak oyunda ağ atmak dışında bir şey yapamıyorum. X, kare, yuvarlak veya üçgeni algılamıyor sadece basılı tutunca ağ atabiliyorum. Dualsense X gibi ekstra uygulamalar açık değil. Satıcı teknodeposu, pazarama üzerinden aldım

Dosya Ekleri

• IMG_3031.webp
    382,9 KB · Görüntüleme: 78

PlayStation uygulamasına bağlanıyor mu?

Satıcı güvenilir, kolun arkasında da problem yok.

Bu program kolu tespit ediyor mu?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (68).webp
    316,6 KB · Görüntüleme: 90
  • Ekran Görüntüsü (69).webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 101
Hiçbir şekilde görmüyor. Uygulamaya bağlı olması kesin orijinal demek midir?

Uygulama görmeseydi replika diyebilirdim.
Kontroller tester kısmına F5 atın sayfanın herhangi bir yerine basın F11 basıp kontrolcünün bağlı olduğuna emin olduktan sonra bir tane joystiği bir yere çevir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…