Winner 76
Üstün
Neden?Bilgisayar için Xbox ve DualSense kontrolcüler alınmaz. Yarı fiyatına çok daha iyi modeller var.
Neden?Bilgisayar için Xbox ve DualSense kontrolcüler alınmaz. Yarı fiyatına çok daha iyi modeller var.
Bozuluyorlar. Hem de cok cabuk. Hall effect yok. Uyumluluk konusunda da Steam disi sorunlu.
Logitech F310 mu ne kalmış sadece. Dualsense bile bulamadım.Bozuluyorlar. Hem de cok cabuk. Hall effect yok. Uyumluluk konusunda da Steam disi sorunlu.
Tarihi eser. Vatan gibi Teknosa gibi elektronik mağazaların hall effect'li gamepad satmaması çok ilginç. Bu tip bilinçsiz pazarlama ve ürün satışlarından dolayı Wraith gibi markalar doğdu. Hall effectsiz gamepad getirmediler, ihtiyacı karşıladılar; gamepad işinden büyüdü adamlar resmen. Vatan gibi yerler hala Logi F710, F310 satadursun. Saçmalık resmen.. Yine sinirlendim F310 görünceLogitech F310 mu ne kalmış sadece. Dualsense bile bulamadım.
Hocam lütfen PC için Xbox Controller almayın diyen yorumlara kulak asmayın. Windows içerisinde en uyumlu ve sorunsuz çalışan modeller zaten Xbox kontrolcüsü oluyor. Bozulma konusunda ise söylenilen hiçbir şeye katılmıyorum. Piyasada satılan neredeyse tüm markaların üzerinde bir malzeme kalitesi ve sorunsuzluğa sahip bir ürün. DualSense'de malzeme kalitesi olarak aynı seviyede ama Windows'la uyumluluk konusunda bazen sorun çıkarabiliyor sadece. Onun dışında bir fark yok. Bir de vatandan satın almayın fiyatları çok yüksek. Amazon üzerinden çok daha uygun fiyata kapatırsınız.
Alınır mı sizce?Hocam lütfen pc için xbox controller almayın diyen yorumlara kulak asmayın. Windows içerisinde en uyumlu ve sorunsuz çalışan modeller zaten xbox kontrolcüsü oluyor. Bozulma konusunda ise söylenilen hiçbir şeye katılmıyorum. Piyasada satılan neredeyse tüm markaların üzerinde bir malzeme kalitesi ve sorunsuzluğa sahip bir ürün. Dualsense de malzeme kalitesi olarak aynı seviyede ama windowsla uyumluluk konusunda bazen sorun çıkarabiliyor sadece. Onun dışında bir fark yok. Bir de vatandan satın almayın fiyatları çok yüksek. Amazon üzerinden çok daha uygun fiyata kapatırsınız.
Diğer kollarda trigger falan yok.Bozulma konusunda söylenilenlere nasıl katılmıyorsunuz? Sattıkları fiyata rağmen iki üründede hala hall efect, tmr stick modüller yok. Eninde sonunda drift sorunu kaçınılmaz. 4-6 bin lira verip DualSense ve Xbox kontrolcü alacağım, stick tamiriyle uğraşacağım bir de ona para vereceğim. Xbox pille çalışıyor yahu pille, 2026 yılındayız. 125Hz gibi saçma sapan bir polling rate değerine sahip. Konsolda mecburiyetten alınacak kontrolcüler bunlar. Bilgisayar için bu paraları verip alanda akıl sorgularım ben. Uyumluluk konusunda da farklı marka alacağınız gamepadler gayet sorunsuz çalışıyor her oyunda.
Alınır mı sizce?
PlayStation 5 DualSense Wireless Controller – Cobalt Blue | 1 Year Warranty : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
PlayStation 5 DualSense Wireless Controller – Cobalt Blue | 1 Year Warranty : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
Diğer kollarda trigger falan yok.
Diğer PC kontrolcüleri ergonomik gelmiyor. İlk Xbox kontrolcüsü gibi hepsi.Düşük polling rate, stick drift sorunu, membran tuşlar ve bunlara rağmen fahiş fiyatlarda satılması.
Trigger ne demek? Haptic feedback kastediyorsan sırf onun için fiyatını hak etmeyen DualSense alınmaz. Param bol çöpe atacağım dersen karar senin.
Amazon'dan alacağım teşekkürler.Hocam lütfen pc için xbox controller almayın diyen yorumlara kulak asmayın. Windows içerisinde en uyumlu ve sorunsuz çalışan modeller zaten xbox kontrolcüsü oluyor. Bozulma konusunda ise söylenilen hiçbir şeye katılmıyorum. Piyasada satılan neredeyse tüm markaların üzerinde bir malzeme kalitesi ve sorunsuzluğa sahip bir ürün. Dualsense de malzeme kalitesi olarak aynı seviyede ama windowsla uyumluluk konusunda bazen sorun çıkarabiliyor sadece. Onun dışında bir fark yok. Bir de vatandan satın almayın fiyatları çok yüksek. Amazon üzerinden çok daha uygun fiyata kapatırsınız.