Burkicannjr

Başarılı
Dün kablosuz bir mouse istediğim için ve Razer Viper Mini faremin scroll tuşu kafayı yediği için bir fare almaya karar verdim. Aslında VGN Dragonfly F1 Pro alacaktım ama acele ettim, hemen bir farem olsun istedim. Ancak okuduğum konulara göre farenin kronik sorunları olduğu söyleniyor. Açıkçası 3-4 ay sonra gidip de garantide değişimle falan uğraşmak istemiyorum. Eski farem gibi 1-3 yıl arası gitmesini istiyorum. Aynı zamanda Switch'leri eski fareme göre yumuşak geldi. Elimi koyuyorum, tuşa basıyorum, ama abim bu farenin ele oturmasını bayağı beğendi. Sizce iade etmeli miyim? İade edersem, aynı fiyat bandından hangi fare daha uygun olur?

G304/G305 fiyat bandinda pek baska fare yok ancak Dragonfly F1 Pro alsaymissiniz daha iyi olabilirmis isteklerinize bakilirsa. G304/305'de Omron switchler var ve cift tiklamaya musait bir surumu mevcut. 2 yil icinde cift tiklarsa yuksek ihtimal Logitech garantisi ilgilenir, sonrasi sizlere omur. Acikcasi memnun gozukuyorsunuz, kalabilir. Sonrasinda switch degisimi yapar kullanirsiniz en kotu.

G304/G305 fiyat bandinda pek baska fare yok ancak Dragonfly F1 Pro alsaymissiniz daha iyi olabilirmis isteklerinize bakilirsa. G304/305'de Omron Switch'ler var ve cift tiklamaya musait bir surumu mevcut. 2 yil icinde cift tiklarsa yuksek ihtimal Logitech garantisi ilgilenir, sonrasi sizlere omur. Açıkçası memnun gozukuyorsunuz, kalabilir. Sonrasinda Switch degisimi yapar kullanirsiniz en kotu.

Öncelikle ben farenin tuşuna biraz sert basmayı seven birisiyim (garip adıyla kanırta kanırta basıyorum). Eski faremde ortalama bir sertlik vardı ama bu fare elimi koyduğum gibi parmaklarım üstündeyken tıklıyor. Aynı zamanda elim alıştığından mıdır bilmiyorum basarken elimdeki enerjiyi atamıyorum aşırı yumuşak geliyor. Sert bastığımdan double Click yapma oranı artar mı?

Aynı zamanda eğer 2 yıl içinde öyle bir şey olacaksa kronik sorunluysa Switch değişimi veyahut garanti ile hiç uğraşmayı istemiyorum. Normal kronik sorunu olmayan bir ürün gibi kullanacaksam 2bin TL bütçe ayırabilirim ama derseniz gerek yok iade etmem.

Sert basmanin yuksek ihtimal cok da etkisi olmayacaktir ama lehine bir sey oldugunu da dusunmuyorum. ''Kronik sorunlu'' pek diyemem acikcasi, direkt Omron switchler ile alakali genel bir durum. Bu kadar tereddutte kaldiysaniz da (ki kalmis gibi duruyorsunuz) karar size kaliyor.

Sert basmanin yuksek ihtimal cok da etkisi olmayacaktir ama lehine bir şey oldugunu da dusunmuyorum. "kronik sorunlu" pek diyemem açıkçası, direkt Omron Switch'ler ile alakali genel bir durum. Bu kadar tereddutte kaldiysaniz da (ki kalmis gibi duruyorsunuz) karar size kalıyor.

Evet aşırı bir tereddüt içindeyim şu an. Ama ben gerçekten aldığım ürünün birkaç ay sonra bozulup garantiye girmesinden onunla uğraşmaktan nefret ederim. Basit bir fare için o kadar efor sarf etmem edemem. 1300 TL civarında aldım ve hem Click çok yumuşak hem de şikayet çok sizce ne yapayım (evrenin en kararsız insanı olabilirim kendim karar veremiyorum şu an stres altındayım)

1300 TL'ye gayet guzel bir karar yapmissiniz bence, iyi fiyat. Benden size tavsiye, ozellikle Omron switchli farelerde boyle cifte tiklama konularini cok da kafaya takmayin. Yapacaksa yapar, garanti suresi icindeyken belli eder genelde kendini. O vakite kadar da fare baska bir yerden patlak verir zaten. Switchlerin yumusak olmasina alisamadiysaniz da yapacak pek bir sey yok, iade edin.

1300 TL'ye gayet guzel bir karar yapmissiniz bence, iyi fiyat. Benden size tavsiye, ozellikle Omron Switch'li farelerde boyle cifte tiklama konularini cok da kafaya takmayin. Yapacaksa yapar, garanti suresi icindeyken belli eder genelde kendini. O vakite kadar da fare baska bir yerden patlak verir zaten. Switch'lerin yumusak olmasina alisamadiysaniz da yapacak pek bir şey yok, iade edin.

Ben şeyden korkuyorum yani çok zor emekşerle biriktirdim o parayi beklentim yüksek 3-4 ayda ne bileyim kronik sorunlarından birisi patlak verirse diye korkuyorum oyun bol bol oynuyorum dediğinize göre ve incelemelere göre benim anladığım bu fare patlar 3-4 aya (kullandığım fare 2 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun çıkmadı scroll bozulmasi haric ve Razer kalitesi)