Aldığım parfüm orijinal mi?

kabotajbayramı

Becerikli
Parfümün satıcısı Hepsiburada'ydı lakin batch kodunu sorguladığımda hiçbir şey çıkmıyor, üzerinde MM Kozmetik'e ait 2 tane çıkartma var. Bir bakınız istedim ben kutuyu açmadan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptığım sorgulamalarda parfümün sahte olduğu belirtiliyor. Zaten Boyner, Sephora ve Amazon dışındaki platformlarda satılan parfümlerin büyük çoğunluğu kalıcı değil.

Yaptığım sorgulamalarda parfümün sahte olduğu belirtiliyor. Zaten Boyner, Sephora ve Amazon dışındaki platformlarda satılan parfümlerin büyük çoğunluğu kalıcı değil.
Satıcı Hepsiburada olduğu için orijinal olduğunu düşündüm. Tam olarak nereden sorguladınız ürünü? Distribütör olarak MM Kozmetik Türkiye'ye getiriyor diyor her yerde.

İlginç. Risk almayıp iade edesim var, 5k bütçeyle alınmış bir parfümün orijinal olmama ihtimali gerçekten ilginç. Batch kodunun sorgulanmıyor olması beni çok şaşırtıyor.
Tüketici yorumları iç açıcı değil, binlerce lira verip aldığın ürün bile çakma çıkıyorsa bu işte art niyet aranır.

Tüketici yorumları iç açıcı değil, binlerce lira verip aldığın ürün bile çakma çıkıyorsa bu işte art niyet aranır.
Hepsiburada ürünü açıp kontrol edebileceğimi ve orijinal değilse iade edebileceğimi söyledi lakin nasıl karşılaştırırım orijinal bir ürünle bilmiyorum. Ambalajdaki batch kodu ve üründeki batch kodu uyuşuyor lakin batch kodunu sorgulayınca siteden bulamıyorum. MM Kozmetikle iletişime geçmeyi deneyeceğim, blind buy yaptığım için kokudan da anlayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…