Aldığınız en pahalı oyun nedir?

Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Benim aldığım en pahalı oyun, CS 2 ve Minecraft. Biri 585 liraydı o zamanki kurla diğeri 509 liraya almıştım.

PS3 zamanında indirim falan beklemeden 180 lira verip alıyordum. 60 dolar yapıyordu o zaman, tam oyun parası klasik. Pederin durumu sağlamdı. Devran döndü, artık indirim kovalıyoruz

11.11.11 tarihinde Skyrim almıştım $59.99'a hem de ön siparişle bunu da geçen olmadı sanırım. Ondan sonra bugüne kadar en pahalı aldığım oyun sanırım WoW: Shadowlands expansion paketiydi o da 5 yıl olmuş zaten... Onun dışında hep oyunlar ekstrem ucuzladığı sürece aldığım için ₺200'den fazla para verdiğim oyun olmadı.

Ben genelde korsan oynarım, gerçekten ucuz olmadıkça oyun almam. Ancak şu ana kadar aldığım en pahalı oyun ya RDR2, ya da Sniper Elite 5 olması lazım. İkisine de 350 TL civarı para verdim. RDR2'yi arkadaşın zoruyla almıştım, SE5'i ise kırılmadığı için mecburen almıştım serisinin fanı olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…