Ella Freya
Üstün
- Makaleler
- 1
Youtube kanalımda 1600 abone ve her videonun minimum 2 günde 400 izlenmesi var, trend olan şeylerde daha hızlı yükselen şeyler de oldu. Arkadaşımla yılbaşı gecesi 1 Ocak'ta yayın açtık o hesapta, ilk yayında arkadaşlarımı falan çağırdım ve yayında Brezilya'dan bir eleman bile gelip Portekizce bir şeyler yazmıştı maksimum 9 izleyiciyi gördüm. Sonraki gün kimseyi çağırmadığımda yani 2 Ocak gecesinde 3 izlenmeyi anca gördüm. Sonra Twitch'de denemeye çalıştım ama eski ekran kartım 2080 aynı anda 1080P yayın + 4K 60FPS video kaydı yapamadığı için yayını kapattık. Yani hala Twitch ve Kick platformlarını denemedim. Kick ücretleri yüksek diye önermeyin ben yükselene kadar onlar da Twitch gibi olur.
Sadece algoritmanın beni en iyi yükseltebileceği platformu arıyorum. Youtube alternatifi aramama sebebinin nedeni hiçbir yayıncının Youtube üzerinde yayın açmaması ve Telif hakları.
Sadece algoritmanın beni en iyi yükseltebileceği platformu arıyorum. Youtube alternatifi aramama sebebinin nedeni hiçbir yayıncının Youtube üzerinde yayın açmaması ve Telif hakları.