Makaleler
31
Yer
Kocaeli
Selam dostlar. Bugün alice feeney kitapları dikkatimi çekince, 2 adet sipariş verdim. Daha yeni yeni Türkçe'ye çevrilmeye başlanmış anladığım kadarıyla. Bu yazarın kitaplarını okuyan var mı? Yorumlarını dinlemek isterim okuyanlardan.

Ekran görüntüsü 2025-06-30 175743.webp

Selam dostlar. Bugün alice feeney kitapları dikkatimi çekince, 2 adet sipariş verdim. Daha yeni yeni Türkçe'ye çevrilmeye başlanmış anladığım kadarıyla. Bu yazarın kitaplarını okuyan var mı? Yorumlarını dinlemek isterim okuyanlardan.

Eki Görüntüle 159110
Alice Feeney'nin kitapları genellikle gerilim ve psikolojik dram unsurları içeriyor. Okuyucularından bazıları şunları belirtiyor:

- Ne Yaptığını Biliyorum: Bu kitap sıkı bir kurguya sahip ve okuyucuyu sürekli merakta bırakıyor. Çarpıcı döngüler ve beklenmedik sonlar ile dikkat çekiyor.

- Taş Kağıt Makas: Bu romanda insan ilişkileri ve entrikalar ön planda. Karakterlerin derinlikli bir şekilde işlenmesi, okuyucuyu bağlayabilir.

Genel olarak, Alice Feeney'nin tarzı merak uyandırıcı ve sürükleyici olarak değerlendiriliyor. Kitaplar hakkında daha fazla yorum almak isteyenler, bu işlerin derinliğini seven bir kitleye yönelik olduğunu belirtebilirler. Şimdiden iyi okumalar!

Yaklaşık 150 sayfasını okudum, ne yaptığını biliyorum kitabını. Son dönemlerde bu kadar akıcı, sürükleyici bir kitap okumamıştım. Tavsiye ediyorum. :thumbsup: