Dolap Alıcının ödeyeceği kargo ne kadar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Simon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 159
  • Etiketler Etiketler
    kargo
Boyutuna göre değişiyor ürünün. Ama Dolap'ta ödeme aşamasında ödüyorsunuz kargoyu. Ödemediğinize emin misiniz ödeme aşamasında?

Ben bir urun aldim. Alici oder diyor. Kargo ne kadar gelir?
Eğer aldığınız ürün 250 TL'nin üzerindeyse satıcı ödüyor. Sepetinizdeki fiyata kargo ücreti dahildir. Ancak 250 TL altındaysa sepetinizde kargo ücretini görebilirsiniz.

Boyutuna göre değişiyor ürünün. Ama Dolap'ta ödeme aşamasında ödüyorsunuz kargoyu. Ödemediğinize emin misiniz ödeme aşamasında?
Kart sadece. Elimden kucuk.

Eğer aldığınız ürün 250 TL'nin üzerindeyse satıcı ödüyor. Sepetinizdeki fiyata kargo ücreti dahildir. Ancak 250 TL altındaysa sepetinizde kargo ücretini görebilirsiniz.

Kargo ucretine baktim simdi 45 TL. Pek mantikli gelmedi. Nasil iptal edebilirim? Altta saticidan iptal talep et secenegi var. Ona basarsam iptal olur mu?

Etmeme hakki var mi peki hocam?
Etmeme hakkı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…