- Makaleler
- 23
Ben bir urun aldim. Alici oder diyor. Kargo ne kadar gelir?
Boyutuna göre değişiyor ürünün. Ama Dolap'ta ödeme aşamasında ödüyorsunuz kargoyu. Ödemediğinize emin misiniz ödeme aşamasında?
- 0-1,99 desi aralığındaki ürünleri "küçük paket" olarak ₺44,99'dan,
- 2-5,99 desi aralığındaki ürünleri "orta paket" olarak ₺99,99'dan,
- 6 desi ve üzeri gönderileri ₺129,99'dan başlayan fiyatlarla gönderebilirsin.
Eğer aldığınız ürün 250 TL'nin üzerindeyse satıcı ödüyor. Sepetinizdeki fiyata kargo ücreti dahildir. Ancak 250 TL altındaysa sepetinizde kargo ücretini görebilirsiniz.Ben bir urun aldim. Alici oder diyor. Kargo ne kadar gelir?
Kart sadece. Elimden kucuk.Boyutuna göre değişiyor ürünün. Ama Dolap'ta ödeme aşamasında ödüyorsunuz kargoyu. Ödemediğinize emin misiniz ödeme aşamasında?
Eğer aldığınız ürün 250 TL'nin üzerindeyse satıcı ödüyor. Sepetinizdeki fiyata kargo ücreti dahildir. Ancak 250 TL altındaysa sepetinizde kargo ücretini görebilirsiniz.
Boyutuna göre değişiyor ürünün. Ama Dolap'ta ödeme aşamasında ödüyorsunuz kargoyu. Ödemediğinize emin misiniz ödeme aşamasında?
Satıcıdan iptal talep edin, iptal edecektir.Kart sadece. Elimden kucuk.
Kargo ucretine baktim simdi 45 TL. Pek mantikli gelmedi. Nasil iptal edebilirim? Altta saticidan iptal talep et secenegi var. Ona basarsam iptal olur mu?
Etmeme hakki var mi peki hocam?
Etmeme hakkı var.Alıcılar sadece kargo kodu alınmamış siparişler için iptal talebi oluşturabilir.
İptal talebi geldiğinde talebi yanıtlamak için 48 saat süren bulunur. Bu süre içerisinde "Siparişi göndereceğim" seçeneği ile kargo kodu oluşturarak siparişini son gönderim tarihine kadar gönderebilir veya "İptali kabul ediyorum" seçeneği ile iptal talebini kabul edebilirsin.
İptal talebi geldikten sonraki 48 saat içerisinde kargo kodu oluşturmaz veya iptal talebini kabul etmezsen bu sürenin sonunda sipariş iptal talebi otomatik olarak kabul edilir ve sipariş iptal edilir.