Eğitim indirimi mağazasına bakmanız lazım, bunun içinde öğrenci/eğitim personeli girişi yapmanız gerekiyor. Normal biri için 26k'ya satılıyor.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 15.000 TL
qmorningstar
Çalışkan
Peki Samsung odyssey G6 Curved iyi mi sence. Onuda düşünüyorum fiyatı çok iyi.HDMI 2.1 yok ve kontrast olarak muadillerinden zayıf, başka modellere yönelin.
4K:
![]()
Asus ROG Strix XG27UCS 27" 1 ms 4K Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix XG27UCS 27" 1 ms 4K Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix XG27UCS 27" 1 ms 4K Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 16.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
2K:
![]()
LG UltraGear 27GR83Q-B 27" 1 ms QHD G-Sync FreeSync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 27GR83Q-B 27" 1 ms QHD G-Sync FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 27GR83Q-B 27" 1 ms QHD G-Sync FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 12.647,07 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
G6 OLED'in PS5 uyumluluğu kötü ama, bütçe çıkarsa 18K'ya öğrenci indirimiyle Samsung'un sitesinden alabilirsiniz. Sonuçta laptop içinde kullanacaksınız. 1440p de 60Hz ve 120Hz destekliyor G6 ki bu yeterli.
Cem Yilmaz
Uzman
- Makaleler
- 1
Peki Samsung Odyssey G6 Curved iyi mi sence. Onuda düşünüyorum fiyatı çok iyi.
Öğrenci indirimiyle 11k ya aldım 32 inç modelini. Tek kelimeyle muazzam.
Peki Samsung Odyssey G6 Curved iyi mi sence. Onuda düşünüyorum fiyatı çok iyi.
İyi monitör alınır. Yalnız konsol kısmı 30-60 FPS çalıştığı için hareket performansı epey düşüyor. Yani masaüstü kullanımda ghostingten şikayet eden görmedim, incelemelerde de çok hızlı olduğu gözüküyor ama 30-60 FPS'te aynı tepki süresine sahip değil. LCD monitörler FPS düştükçe tepki süreleride kötüleşir. Konsolda Black Smearing'ten rahatsız olan arkadaşlar gördüm. O yüzden almadan önce aklınızda bulunsun.
Bu yüzden 27GR83Q-B bana konsol için daha mantıklı geliyor. İkisinin de tepki süresi testine baktım, düşük yenileme hızlarında LG daha iyi.
Son düzenleme:
qmorningstar
Çalışkan
Çok aşırı bu kadar detaycı değilim hocam. Görüntüm olsun vrr olsun her şey güzel olsun bana yeter. Teşekkür ederim destek içinİyi monitör alınır. Yalnız konsol kısmı 30-60 FPS çalıştığı için hareket performansı epey düşüyor. Yani masaüstü kullanımda ghostingten şikayet eden görmedim, incelemelerde de çok hızlı olduğu gözüküyor ama 30-60 FPS'te aynı tepki süresine sahip değil. LCD monitörler FPS düştükçe tepki süreleride kötüleşir. Konsolda Black Smearing'ten rahatsız olan arkadaşlar gördüm. O yüzden almadan önce aklınızda bulunsun.
Bu yüzden 27GR83Q-B bana konsol için daha mantıklı geliyor. İkisinin de tepki süresi testine baktım, düşük yenileme hızlarında LG daha iyi.
Eki Görüntüle 153294
Eki Görüntüle 153295
O monitörü çok övüyorlar. Ben canlı canlı gördüm heybetli bir duruşu var.Öğrenci indirimiyle 11k ya aldım 32 inç modelini. Tek kelimeyle muazzam.
Aldım kardeşim odyssey g65b'i. Gayet güzel memnunuz.İyi monitör alınır. Yalnız konsol kısmı 30-60 FPS çalıştığı için hareket performansı epey düşüyor. Yani masaüstü kullanımda ghostingten şikayet eden görmedim, incelemelerde de çok hızlı olduğu gözüküyor ama 30-60 FPS'te aynı tepki süresine sahip değil. LCD monitörler FPS düştükçe tepki süreleride kötüleşir. Konsolda Black Smearing'ten rahatsız olan arkadaşlar gördüm. O yüzden almadan önce aklınızda bulunsun.
Eki Görüntüle 153294
Eki Görüntüle 153295
Son düzenleme: