Bütçe
15.000 TL
HDMI 2.1 yok ve kontrast olarak muadillerinden zayıf, başka modellere yönelin.

4K:

2K:

G6 OLED'in PS5 uyumluluğu kötü ama, bütçe çıkarsa 18K'ya öğrenci indirimiyle Samsung'un sitesinden alabilirsiniz. Sonuçta laptop içinde kullanacaksınız. 1440p de 60Hz ve 120Hz destekliyor G6 ki bu yeterli.
Peki Samsung odyssey G6 Curved iyi mi sence. Onuda düşünüyorum fiyatı çok iyi.

Peki Samsung Odyssey G6 Curved iyi mi sence. Onuda düşünüyorum fiyatı çok iyi.

İyi monitör alınır. Yalnız konsol kısmı 30-60 FPS çalıştığı için hareket performansı epey düşüyor. Yani masaüstü kullanımda ghostingten şikayet eden görmedim, incelemelerde de çok hızlı olduğu gözüküyor ama 30-60 FPS'te aynı tepki süresine sahip değil. LCD monitörler FPS düştükçe tepki süreleride kötüleşir. Konsolda Black Smearing'ten rahatsız olan arkadaşlar gördüm. O yüzden almadan önce aklınızda bulunsun.

Bu yüzden 27GR83Q-B bana konsol için daha mantıklı geliyor. İkisinin de tepki süresi testine baktım, düşük yenileme hızlarında LG daha iyi.
IMG_3251.webp

IMG_3249.webp

Son düzenleme:
İyi monitör alınır. Yalnız konsol kısmı 30-60 FPS çalıştığı için hareket performansı epey düşüyor. Yani masaüstü kullanımda ghostingten şikayet eden görmedim, incelemelerde de çok hızlı olduğu gözüküyor ama 30-60 FPS'te aynı tepki süresine sahip değil. LCD monitörler FPS düştükçe tepki süreleride kötüleşir. Konsolda Black Smearing'ten rahatsız olan arkadaşlar gördüm. O yüzden almadan önce aklınızda bulunsun.

Bu yüzden 27GR83Q-B bana konsol için daha mantıklı geliyor. İkisinin de tepki süresi testine baktım, düşük yenileme hızlarında LG daha iyi.
Eki Görüntüle 153294
Eki Görüntüle 153295
Çok aşırı bu kadar detaycı değilim hocam. Görüntüm olsun vrr olsun her şey güzel olsun bana yeter. Teşekkür ederim destek için

Öğrenci indirimiyle 11k ya aldım 32 inç modelini. Tek kelimeyle muazzam.
O monitörü çok övüyorlar. Ben canlı canlı gördüm heybetli bir duruşu var.

Eki Görüntüle 153294
Eki Görüntüle 153295
Aldım kardeşim odyssey g65b'i. Gayet güzel memnunuz.

Son düzenleme: