Direkt ürününü Dell üzerinden kaydedip servis numarana destek talebi aç, canlı sohbet en hızlı yöntem. Adamlar bana üst model 17.000 TL'lik monitörü telafi amaçlı gönderdi ve kırk geldi, yetmedi aynısından 1 tane daha gönderdiler.
Arkadaşlar herkese günaydın.
Yaklaşık 1 hafta önce Gaming.gen.tr üzerinden aldığım Dell G2524H'de birden fazla ölü piksel olduğunu fark ettim. Bu pikselleri normal bir uzaklıktan görmeniz neredeyse imkansız. Sadece siyah ekranda, burnunuzu ekrana değdirircesine gözünüzü tam olarak ekrana dayadığınızda küçük küçük yeşil pikseller belli oluyordu. Hatta bu durumla ilgili konu açmıştım. Gaming.gen.tr'yle uğraşmak istemediğim için yaklaşık olarak 30 dakika önce direkt olarak Dell'e yazdım. Benden görselleri aldılar, monitör ekibi inceledi ve sonrasında faturamı, monitörün arkasındaki bilgileri...
Bugün Dell'e monitörümdeki ölü piksellerle ilgili bir destek talebinde bulundum ve değişim yapacağız dediler. Önce biz sana monitörü göndereceğiz, o sırada sen monitörünü kullan, yeni monitör geldiğinde de bize kullandığını göndereceksin dediler. Destek talebinle ilgili süreci takip de edebilirsin dediler ama bana gönderilecek ürünün içeriğine baktığımda Alienware 27 AW2724HF sipariş edildiğini görüyorum. Ellerinde mi yok acaba, anlayamadım bu nedir? Arkadaşlar, biraz bakındım da böyle bir ton konu gördüm yeşil site de dahil. Dell yaptığı değişimlerde hep üst model bir şeyler göndermiş...
Herkese merhbalar. Bugün sizlere yaşadığım çok korkunç bir deneyimden bahsetmek istiyorum. 8 Şubat 2025 tarihinde KYK kredimle satın aldığım Dell G2524H monitörümde siyah ekranda birçok yeşil ve zaman zaman kırmızı ölü piksel gözükmesi sebebiyle alımımdan yaklaşık olarak 1 hafta sonra Dell'e ulaştım. Dell'e teşekkür ediyorum ki bana "evet 5'ten fazla ölü piksel olduğu için değişim yapacağız" dediler. Bu görüşmeyi canlı sohbet üzerinden sağladım.
Kendileri bana üst model bir monitör olan Dell Alienware AW2724HF monitörü gönderdiler. Ürün bana Dell distribütörü olan Penta Teknoloji...
Herkese merhabalar, güzel haberi sizlerle de yeni bir konu açarak paylaşmak istedim. Mevzu kapanmıştır arkadaşlar. Dell G2524H monitörümde ölü piksel çıkması sonucunda Dell tarafından değişim amacıyla gönderilen AW2724HF monitörün UPS'yle tarafıma paramparça ulaştırılması hikayesi Dell'in mükemmel desteğiyle son buldu. Dell tekrardan bir incelik yaparak yine üst model olarak AW2724HF göndereceklerini söyledi ve 1 günde monitör elime sapasağlam ulaştı. Burada bir şeye de dikkat çekmek isterim, dün UPS'ye
@Recep Baltaş'ın da bu konu hakkında bir paylaşım yaptığını söyleyerek şikayette...