Alienware AW2523HF alınır mı?

shruux

Becerikli
Arkadaşlar merhaba,

Bugüne kadar 3 farklı ASUS monitör alıp son ikisini geçtiğimiz 1 ay içinde alıp ikisinde de problem yaşadığım için biraz markadan soğudum hevesim kalmadı. Alienware AW2523HF monitörü gördüğümde biraz ilgimi çekti. Özellikleri beklentimi karşılıyor ve düşündüğümün aksine gayet sevilen bir markaymış yorumları gayet güzel şu ana kadar gördüklerim arasında. Bu monitör sizce alınır mı? 360 Hz bir monitör olmasına rağmen fiyatının gayet uygun olduğunu düşünüyorum Amazon'da 16.500 TL.

Ürün hakkında gördüğüm tek kötü yorum ekranın sol ve sağ alt taraflarının fazla ısınmasıyla ilgili bu yüzden yazın fazla sıcak havalarda uzun süre kullanmanızı önermem demiş yorumu yapan kişi. Servis konusunda nasıllar kolayca servise ulaşılabiliyor mu Türkiye'de. Bilgisi olan veya monitörü kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim

Hocam monitörün özellikleri iyi ama sorunları bilemem.

Hocam monitörün özellikleri iyi ama sorunları bilemem.
özellikleri güzel tabi, daha geçen hafta asus rog strix 380hz 0.3 ms ekran aldım itopyadan ama ikinci el ve serviste işlem görmüş monitör göndermişler. İade için aradığımda kutuda hasar olmasını bahane ettiler, hala kendilerinden cevap bekliyorum. Ondan öncede başka bir asus monitör alıp ışık sızması problemiyle uğraşmak zorunda kaldım. bu yüzden daha fazla böyle şeylerle uğraşmadan sorunsuz bir monitör alıp arkama yaslanmak istiyorum son 1 ayım bu iki monitörün iade işleriyle uğraşmakla geçti çünkü

Bende gamin.gen.tr den MSI OLED monitör aldım. 2 hafta sonra ölü piksel oluştu. Servise gönderdim değişim/iade kararı çıktı. Gaming.gen'e mail atıyorum 1 haftadır oyalıyor maillere bakmıyor. Hem itopya hem gaming.gen illa sorun yaşadığım siteler. Hak hukuk adalet yok tabii işine geleni yapıyorlar. İnsanları mağdur ediyorlar.

Aslında kanun çok açık tüketicinin 14 içinde koşulsuz iade hakkı var. Fakat saçma sapan şeylerle oyalayıp tüketiciyi caydırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Kendilerine sorsan internet sayfalarında şöyle olursa böyle olursa iade almıyoruz diyorlar fakat kanun firma kurallarından üstündür bunu unutuyorlar. Senin yaşadığın duruma bir şey diyemem ama bana gönderilen ürünün kargo ve servis kayıtlarına ulaştım göz göre ikinci el ve servis işlemi görmüş bir cihazı nasıl sıfır diye satabiliyorlar anlamıyorum. Benim itopya'dan ilk alışverişimdi ve son olarak kalıcak. Soran herkese kötüleyeceğim itopya'yı aynı zamanda iademin alınmaması durumunda THH, ticaret odası ve cimer gibi her yere şikayette bulunucam.

Servis konusunda en iyilerden birisidir belki de en iyisidir Dell monitor konusunda.
Servise nerden ulaşıyoruz peki, Dell'in web sitesi biraz karışık geldi bana. Ürünü de sorunlu olması durumunda iadem kolay olsun diye amazondan almayı düşünüyorum.

Servise nerden ulaşıyoruz peki, Dell'in web sitesi biraz karışık geldi bana. Ürünü de sorunlu olması durumunda iadem kolay olsun diye amazondan almayı düşünüyorum.

Direkt ürününü Dell üzerinden kaydedip servis numarana destek talebi aç, canlı sohbet en hızlı yöntem. Adamlar bana üst model 17.000 TL'lik monitörü telafi amaçlı gönderdi ve kırk geldi, yetmedi aynısından 1 tane daha gönderdiler.

Bahsettiğine göre müşteriyi mağdur etmemek adına her şeyi yapıyorlar gibi gözüküyor. Türkiye'de nadir görülebilecek bir durum. Asus ölü piksel sayısı belli bir sayının altındaysa daha onu kabul etmiyor. Bu durum hoşuma gitti ancak monitörün alt kısımlarının fazla ısındığı bilgisi hala aklımı kurcalıyor.

Bu tarz monitorler isinir zaten, aktif sogutma sistemleri olmadigi icin illaki bir yerden o isiyi hissederseniz. OLED'lerde sogutmaya daha cok onem veriliyor cunku orada cok onemli monitorun ne kadar sogutulabildigi. IPS'lerde oyle bir durum yok, adamlar onun hesabini yapmistir.

Şuanda Asus VG249Q1A modelini kullanıyorum monitörün hiçbir yerinde sıcaklık hissetmiyorum. Geçtiğimiz ay alıp 1 aydır iadesini beklediğim Asus VG249QM1A monitörünün ise burnuma gelen yanığımsı kokular ile birlikte sağ alt kısımlarında hissedilebilir bir sıcaklık farketmiştim. bunun nedeni aradaki hz farkı olabilir mi ? Hz arttıkça monitör sıcaklığı artar mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…