Buna çok zam geldi. Daha birkaç hafta önce 27500 TL'ye Amazon üzerinden alacaktım ama araştırayım derken bu süreçte 30 bine dayandı fiyatı

Buna çok zam geldi. Daha birkaç hafta önce 27500 TL'ye Amazon üzerinden alacaktım ama araştırayım derken bu süreçte 30 bine dayandı fiyatı.

Normal hocam TR de neler aşağı düştüğünü gördünüz yukarı çıkar normaldir.

Oyunun adını ve ekran kartını YouTube'a yaz, 2K çözünürlükte kaç FPS alırsın orada net görünür.

Ya da NVIDIA DSR ile 1440P'yi aktif et. Oyunda da 1440P'yi seç. Bu şekilde de görürsün.

Hocam vallahi bana gore onlar yanlış adamların 2K da aldığını FPS'yi ben 1080'de alamıyorum dogru oldugunu bu yüzden sanmıyorum ama 5060 Ti da kotü kart değil illaki 2K da iş yapar diye düşünüyorum belki de cok FPS düşmez.

Oyunun adını ve ekran kartını YouTube'a yaz, 2K çözünürlükte kaç FPS alırsın orada net görünür.

Ya da NVIDIA DSR ile 1440P'yi aktif et. Oyunda da 1440P'yi seç. Bu şekilde de görürsün.

Hocam DSR doğru sonuç verir mi?

Buna çok zam geldi. Daha birkaç hafta önce 27500 TL'ye Amazon üzerinden alacaktım ama araştırayım derken bu süreçte 30 bine dayandı fiyatı.

Gene de zam oranı cok değil hocam alınabilir kategoride.

Son düzenleme:
DSR ile oyunu 1440P çalıştırabileceksin sonuçta. Oyun DLSS destekliyorsa performans vs. açarsan daha anlamlı olur. Bu arada Nvidia App'ten DLSS Model M seçmen için ilgili Yotube videolarına bakabilirsin. DLSS Model M ile çok güzel ve keskin sonuç alıyorum 1440P monitörde oyunda da DLSS Performance ile.

DSR ile oyunu 1440p çalıştırabileceksin sonuçta. Oyun DLSS destekliyorsa performans vs. açarsan daha anlamlı olur. Bu arada NVIDIA App'ten DLSS model m seçmen için ilgili YouTube videolarına bakabilirsin. DLSS model m ile çok güzel ve keskin sonuç alıyorum 1440p monitörde oyunda da DLSS performance ile.

Hocam DSR ne kadar mantıklı ve dogru calısıyor bılmıyorum ama kı sanmam cok dogru calıstıgını sanmam da gordum cunku yapıp oyunda 30 40 FPS ama sanmam ya hocam bakmak lazım 2K monıtor ıle denemeden kesınlıkle bir şey demek zor gıbı. Cunku dırekt 60Hz cekıyor falan fıstan bılemıyorum.

DSR ile oyunu 1440p çalıştırabileceksin sonuçta. Oyun DLSS destekliyorsa performans vs. açarsan daha anlamlı olur. Bu arada NVIDIA App'ten DLSS model m seçmen için ilgili YouTube videolarına bakabilirsin. DLSS model m ile çok güzel ve keskin sonuç alıyorum 1440p monitörde oyunda da DLSS performance ile.

Hocam Alienware almayı dusunuyorum ama sımdıde satıcı cok sıkıntılı bır elemen oda ayrı dava sızce ne yapayım beynım allak pullak oldu.

Hocam Alienware monıtoru sipariş ettım inşallah sorunsuz sekılde elıme ulaşır öncelikle hocam DSR açıp Rust oynadım gayet olasıdan daha yüksek FPS aldım gayet tatmın ettı pekı sızce bu 2K ile asıl 2K arasında FPS farkı olur mu tamam bu 2K goruntu olarak falan benzemıyor 2K ya hatta daha kotu de ama oyun cozunurlugu ve masaustu cozunurlugu 2K oyundada gayet yeterlı fpslerı aldım aklımda cok? Bıraktı DSR ıle 2K orjınal monıtor ıle 2K da aynı FPS'yı verır mi?

Son düzenleme:
Aynı FPS'yi verir. Monitör için ise teslim aldığınızda birisiyle video çekerek açın. Çekilen videoda kargo etiketi görünsün. Ardından kutu açılınca monitörün seri numarası görünsün. Satın aldığınız yerin önemi yok, bir sıkıntıda muhattabınız Dell Türkiye. Sadece faturanızı saklayın ve PDF vs. şeklindeki dijital faturayı da saklayın. Ayrıca bu tür ürünlerin orjinal kutu ve aksesuarlarını saklayın. Garanti vs. durumlarında orjinal içerik isteniyor.

Aynı FPS'yi verir. Monitör için ise teslim aldığınızda birisiyle video çekerek açın. Çekilen videoda kargo etiketi görünsün. Ardından kutu açılınca monitörün seri numarası görünsün. Satın aldığınız yerin önemi yok, bir sıkıntıda muhattabınız Dell Türkiye. Sadece faturanızı saklayın ve PDF vs. şeklindeki dijital faturayı da saklayın. Ayrıca bu tür ürünlerin orijinal kutu ve aksesuarlarını saklayın. Garanti vs. durumlarında orijinal içerik isteniyor.

Eyvallah hocam elıme ulasınca bılgılendırecegım inşallah sorun olmaz carsamba gunu gelecek sanırım.

Aynı FPS'yi verir. Monitör için ise teslim aldığınızda birisiyle video çekerek açın. Çekilen videoda kargo etiketi görünsün. Ardından kutu açılınca monitörün seri numarası görünsün. Satın aldığınız yerin önemi yok, bir sıkıntıda muhattabınız Dell Türkiye. Sadece faturanızı saklayın ve PDF vs. şeklindeki dijital faturayı da saklayın. Ayrıca bu tür ürünlerin orijinal kutu ve aksesuarlarını saklayın. Garanti vs. durumlarında orijinal içerik isteniyor.

Hocam monıtor geldı gayet mukemmel de ayarları falan yapılması lazım anlar mısınız? OLED yanmasın diye ayarları yazılımı falan fıstan?

Son düzenleme: