Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

METANİC

Başarılı
Herkese merhaba, bu ayın 7'sinde klavye siparişi verdim. Ayın 10'unda ise kargo takibinde bu yazı çıktı ve 3 gündür sabit, değişmiyor. Bu yazının anlamı nedir? Ve kargom ne zaman gelir, tahmininiz nedir?

Çözüm

Uzun mesafeli nakliyat merkezine vardı: Paketiniz gümrüğe doğru yol alacak tüm paketlerin toplandığı yere bırakıldı. En kısa zamanda gümrüğe aktarılmak üzere yola çıkacak.

Uzun mesafeli nakliyat merkezine vardı: Paketiniz gümrüğe doğru yol alacak tüm paketlerin toplandığı yere bırakıldı. En kısa zamanda gümrüğe aktarılmak üzere yola çıkacak.

Çözüm

Hocam teşekkürler. Ürün gümrükten geçti şu an Türkiye'de PTT'den takibini nasıl yapabilirim? AliExpress'in verdiği kod işe yaramıyor.

Merhaba aliexpress den her zamanki yaptığım alışverişlerden birini yaptım. Sınırı da aşmadım ancak bu sefer gümrük işlemi başarısız diye bir ibare çıktı. Ne yapmam gerekiyor. Param boşa mı gidecek?