Alım gücü birden yükseldi mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 20571
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 180
  • Etiketler Etiketler
    alım

20571

Becerikli
Merhaba, bugün Gratis'e gittim ve 1 adet grees şampuan bir tanede saç jeli aldım ve 200 TL tuttu. Bu kadar tutmaması lazım acaba birden alım gücümü yükseldi?

NOT; az indirim vardı.

Son düzenleme:
Konu yanlış yere mi açıldı?

Gene iyi tutmuş fiyatlar. Burada pahalı.

Merhaba, bugün Gratis'e gittim ve 1 adet grees şampuan bir tanede saç jeli aldım ve 200 TL tuttu. Bu kadar tutmaması lazım acaba birden alım gücümü yükseldi?

Not; indirim vardı.
Adı üstünde indirim, alım gücü bu ülkede malum kişi gitmeden bu ülkedeki alım gücü asla yükselmez.

Hocam fazla bir indirim yoktu. İndirim üyelere özeldi.
Baştaki cümleye güldüm çünkü zaten herkes kendi menfaatini düşünüyor. Bahsettiğiniz kişi gitse ne olur?

Forum gibi yerlerde açık konuşursam, içeri alınmam kuvvetle muhtemel. Konumuzda zaten şu an bu değil.

Herhangi bir değişiklik yok, fiyatlar ortalama. Alım gücü birden yükselmiyor zaten yavaş yavaş yükseliyor. Aldığın şeyler 1 ay sonra 220, 3 ay sonra 250 TL olabilir.

Herhangi bir değişiklik yok, fiyatlar ortalama. Alım gücü birden yükselmiyor zaten yavaş yavaş yükseliyor. Aldığın şeyler 1 ay sonra 220, 3 ay sonra 250 TL olabilir.

Moralim bozuldu bee. Hiç düzelmez mi? Cevap kötüyse söylemeyin. Göğsüm acıdı.

@20571, neyin düzelmesini istiyorsunuz onu anlamadım açıkçası

Ülkemizde yükselen fiyat bir daha inmiyor.

@20571, neyin düzelmesini istiyorsunuz onu anlamadım açıkçası

Ülkemizde yükselen fiyat bir daha inmiyor.
Düşünsenize herkes istediğini alabiliyormuş, her şey ucuzmuş, gelişmiş ülke olmuşuz. Sizce bunlar gerçek olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
@20571, dediğiniz şeyler gerçek olur. Ancak çok uzun zaman sonra. Büyük ihtimalle bizim nesil o refahı göremez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…