Bodrum'da bir Otelde ön büroda çalışıyorum. İlk bahşişimi almanın hissi cidden çok iyi. Anne-baba parasına kalmadan, kendi alın teri ile bir şeyler alabilmek büyük bir şey.

GameSir X5 Lite ve 7 Paket sushi aldım. Günde 12-15 odaya bolca valiz götürdüğümü varsayarsak değdi denilebilir.

IMG_20260711_121134.webp
2026-07-11-17-33-13-662.webp

Allah Kazandırsın hocam. Şu hazır Sushi'leri nasıl yiyebiliyorsunuz? Migros'tan almıştım ben de, tatları bayağı ucuz hissettiriyordu. Masaya dizecek kadar çok hazır Sushi almak yerine Sushi satan bir uzak doğu restoranından yemek daha mantıklı geldi bana açıkcası.

Allah Kazandırsın hocam. Şu hazır Sushi'leri nasıl yiyebiliyorsunuz? Migros'tan almıştım ben de, tatları bayağı ucuz hissettiriyordu. Masaya dizecek kadar çok hazır Sushi almak yerine Sushi satan bir uzak doğu restoranından yemek daha mantıklı geldi bana açıkcası.
Porsiyon az olduğu için doyurmuyor.

Porsiyon az olduğu için doyurmuyor.
Şahsen ''Az olsun, öz olsun.'' mentalitesi ile restorandan yemeyi tercih ederdim. Yine de tercih sizin tercihiniz, sizin paranız. Afiyet olsun.

Samsung'a alerjim var ya. Bide işlemcisi çok güçlü bir şey istiyorum.
X7 ile aynı SoC'ye sahip bir telefonu deneme şansı bulmuştum. (Nothing CMF Phone 1)
(Pc oyunları özelinde) Bağımsız oyunlarda ve eski oyunlarda oldukça iyi iş çıkartıyor. SoC özelinde beklentinizi yerinde tutarsanız gayet memnun olursunuz muhtemelen. Aynısını Os için söyleyemeceğim maalesef. Zamanında bana M3 Pro'da saç baş yoldurmuştu.

Son düzenleme: