Screenshot_2026-09-08-20-47-41-704_com.android.chrome.webp

Tamam zaten, kod tekrar sorgulandığı zaman, geçersiz ürün uyarısını veriyor.
O da saçma iş, belki tekrar kontrol etmek için kodu girdiğinde bu sefer orijinal ürüne sahte muamelesi çekilir, bu gibi durumları düşünmeleri gerekiyor, benim dediğim gibi daha önce de siteye kod girildiyse girildiği zamanı, IP adresini, ülkeyi tarayıcı ve sürümünü belirtmesi gerekir, bu durumda kişi kendisi bir çıkarımda bulunur.

O da saçma iş, belki tekrar kontrol etmek için kodu girdiğinde bu sefer orijinal ürüne sahte muamelesi çekilir, bu gibi durumları düşünmeleri gerekiyor.

Hayır neden saçma olsun. O ürünü alıp kodunu kazıyıp iade edersen, firma iade kabul etmeyecek. Ya da kopyalarsan, geçerli olmayacak.

Benim kod mu bu?

Benim kodu sen denedin mi? @CRT_User

gecersiz.webp

Ben kodu 2. defa girdiğimde geçersiz ürün diyerek uyarı veriyor, yani böyle olması daha iyi.

Kod ve QR'dan bahsedip durmuşsunuz, sahtecilik yapan adam tek bir orijinal ürün alıp o kodu 1000 tane ürüne kopyalıyor, satışına devam ediyor.

Böyle bir durum söz konusu değil @mortem.dll konu içerisinde zaten canlı olarak, kodu kazıyarak resmi sitesinde denemesini yaptık. Resmi sitesi ona göre tedbirini almış, kodu kazınmış ya da kullanılmış ürünü, 2. ya da 3. defa sorguladığın zaman, kod bir defa kullanıldığı için kabul etmiyor, geçersiz kod olarak algılıyor. Bir tane orijinal ürünün kodunu 10 tane çoğaltıp sağa sola satma işi yaş. Moderatörler olarak resmi sitesinden denemesini yapabilirsiniz, elimde kullanılmış ve kullanılmamış kod mevcut, size iletebilirim.

Ekran görüntüsü 2026-09-08 222701.webp

@Şişman Adam.

Son düzenleme: