oğuz sasi 93

Bilgin
Yer
çılgın_kurye34
İyi sosyaller. Yavaştan sistem topluyorum ama her parçayı aynı anda alacak param olmadığı için sıra sıra alıyorum. Ekran kartı, anakart ve işlemciyi aldım. Diğer parçaları da diğer maaşımı aldıktan sonra alacağım.

Asıl sorum şu bu parçaları aldım almasına ama deneyemediğim için bozuk olup olmadıklarını anlamamın bir yolu yok.

Parçaları topladıktan sonra birisi bozuk çıkarsa değişim yaparlar mı? O kadar süre geçtikten sonra yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her parcanin garanti sureci baslar normal laptoplarda, telefonlarda oldugu gibi. Sorun olursa kutusunda belgeleriyle beraber gonderirsiniz, incelenir, degisimi falan yapilir.

İyi sosyaller. Yavaştan sistem topluyorum ama her parçayı aynı anda alacak param olmadığı için sıra sıra alıyorum. Ekran kartı, anakart ve işlemciyi aldım. Diğer parçaları da diğer maaşımı aldıktan sonra alacağım.

Asıl sorum şu bu parçaları aldım almasına ama deneyemediğim için bozuk olup olmadıklarını anlamamın bir yolu yok.

Parçaları topladıktan sonra birisi bozuk çıkarsa değişim yaparlar mı? O kadar süre geçtikten sonra yani.
Onun yerine paranızı değer kaybetmesi zor para birimlerine veya altına atsanız daha iyi olabilirdi fakat neredeyse çoğunu ve önemli parçaları halletmişsiniz zaten.

İlk 14 gündeki gibi direkt değişim olmaz ama garantileri devam ediyorsa garanti kapsamında onarımı veya değişimi yapılır.
Bir sorun çıkacağını sanmıyorum sıfır ürünlerde özellikle bilgisayar bileşenlerinde çok nadir sorun çıkar, şimdiden hayırlı olsun.

Onun yerine paranızı değer kaybetmesi zor para birimlerine veya altına atsanız daha iyi olabilirdi fakat neredeyse çoğunu ve önemli parçaları halletmişsiniz zaten.

İlk 14 gündeki gibi direkt değişim olmaz ama garantileri devam ediyorsa garanti kapsamında onarımı veya değişimi yapılır.
Bir sorun çıkacağını sanmıyorum sıfır ürünlerde özellikle bilgisayar bileşenlerinde çok nadir sorun çıkar, şimdiden hayırlı olsun.
Anakarttan tırstım biraz hocam gerisinde sıkıntı olmaz herhalde zaten en önemlilerini aldım dediğiniz gibi kart sapasağlam geldi bi kırık çizij bile yoktu kartonda. Bide işlemciden korkuyorum tray olduğu için.

Kutusunu açtıktan sonra iade şansın yok zaten. Aldığının ertesi günü de bozuk çıksa yetkili servise gönderirsin parçayı. Ayrıca PC parçaları %99 bozuk çıkmaz merak etme.

Kutusunu açtıktan sonra iade şansın yok zaten. Aldığının ertesi günü de bozuk çıksa yetkili servise gönderirsin parçayı. Ayrıca PC parçaları %99 bozuk çıkmaz merak etme.
Anakartı açmayayım o zaman direkt koyayım alta hepsi gelince teker teker açarım

Henüz kutularını açmadıysanız, sistemi toplarken videoya alırsınız; bir sorun çıksa bile sizin başınızda kalma ihtimali düşer.
İşlemci ve anakart gelmedi onları ellemeyip köşeye koyacağım. Ekran kartını açmıştım merak ettiğin için ama sapasağlam geldi ondan sıkıntı çıkmaz.

Anakarttan tırstım biraz hocam gerisinde sıkıntı olmaz herhalde zaten en önemlilerini aldım dediğiniz gibi kart sapasağlam geldi bir kırık çizij bile yoktu kartonda. Bir de işlemciden korkuyorum tray olduğu için.

Anakarttan pek sıkıntı olmaz ekran kartı ve işlemci genelde daha çok arızalı çıkıyor. İki tane sıfır, arızalı 7800X3D ve iki tanede sıfır, arızalı 5060 Ti ile karşılaşmış biri olarak söylüyorum. Benimki ekstra şanssızlık tabii nadir bir durum.