Detaylar
Kim cevapladı?Deniz744
Başarılı
Merhaba,
Yakin zamnada bir RAM, bir anakart, bir islemci ve bir sogutma sistemi alacagim. Birileri urunun ureticisinin sitesinden kontrol edebilirsin demisti nasıl yapacagim?
Alacağınız markaları ve nereden alacağınızı yazın.
DarthGorsoy
Bilgin
Aldığın ürünleri markaların sitelerinde kaydederek ürünün garanti süresini, orijinalliğini vs. görebilirsin. Bunun dışında önemli olan şey CPU-Z vs. kullanarak ürünün bilgileri doğru mu, değil mi onlara bakmak.
DarthGorsoy
Bilgin
Evet özellikle N11 gibi bir yerden alacaksa, hatta direkt pazar yeri mantığıyla çalışan bir yerden alacaksa ürünün satıcısının güvenilir olduğundan emin olmalı.
Deniz744
Başarılı
Evet özellikle N11 gibi bir yerden alacaksa, hatta direkt pazar yeri mantığıyla çalışan bir yerden alacaksa ürünün satıcısının güvenilir olduğundan emin olmalı.
İtopya sitesi bunun için güzel bir örnek, bence İtopya'dan almalı.
Fakat Trendyol fakeiburada.com tarzı yerlerden bakıyorsa satıcıya, puanına, aldığı ürünün yorumlarına ve resimlerine göz atmalı. Ayrıca özellikler okunmalı vb vb çok uğraştırıcı iş.
İtopya'dan al geç.
OnyxHydra
Becerikli
AMD Ryzen 7 9700X 3.8 GHz AM5 32 MB Cache 65 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 7 9700X 3.8 GHz AM5 32 MB Cache 65 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
İtopya sitesi bunun için güzel bir örnek, bence İtopya'dan almalı.
Fakat Trendyol fakeiburada.com tarzı yerlerden bakıyorsa satıcıya, puanına, aldığı ürünün yorumlarına ve resimlerine göz atmalı. Ayrıca özellikler okunmalı vb vb çok uğraştırıcı iş.
İtopya'dan al geç.
Güvenilir bilindik yerlerden alırsan böyle şeyleri düşünmene gerek kalmaz.
Mumkun oldugunca itopuya-sinerj- ince hesap gibi yerlerden almaktan kaciniyorum iade konusunda canim acisin istemiyorum. (ankart tek ince hesapta satiliyor hayirlisi
Nasil yaparim?Aldığın ürünleri markaların sitelerinde kaydederek ürünün garanti süresini, orijinalliğini vs. görebilirsin. Bunun dışında önemli olan şey CPU-Z vs. kullanarak ürünün bilgileri doğru mu, değil mi onlara bakmak.
erdym
Üstün
Mumkun oldugunca itopuya-sinerj- ince hesap gibi yerlerden almaktan kaciniyorum iade konusunda canim acisin istemiyorum. (anakart tek ince hesapta satiliyor hayirlisi)
Eğer Sinerji olayından dolayı böyle düşünüyorsanız o taraf biraz karışık işler çift taraflı duruyor. Ben iade konusunda bir sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum hele ki alacağınız sistem yaşlı bir sistem değil muadil falan uğraştırmazlar.
OnyxHydra
Becerikli
Bilemiyorum amazon n11 trendyol gibi sitelerde daha kolay oluyor diye biliyorumEğer Sinerji olayından dolayı böyle düşünüyorsanız o taraf biraz karışık işler çift taraflı duruyor. Ben iade konusunda bir sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum hele ki alacağınız sistem yaşlı bir sistem değil muadil falan uğraştırmazlar.
erdym
Üstün
Bilemiyorum Amazon N11 Trendyol gibi sitelerde daha kolay oluyor diye biliyorum.
Yapan yine yapar hocam bence bu biraz şans işi her ne kadar güvenilir firma olsa da oluyor. Zamanında MediaMarkt'la az uğraşmadım monitörü teknik servise metroyla götürdük panel sıkıntısı olmasına rağmen yok raporu çıkınca THH başvuracağım diye göz korkuttum anca değişim yapıldı.
Yeni konular
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-