Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, zarif ve lüks duran bir saat arıyordum ve tam aradığım gibi bir şey buldum ve sipariş ettim. Sizce bu saat nasıl ve yerine link bıraktığım model mi tercih edilmeli bu mu?

Aldığım:

IMG_5612.webp

Yerine düşündüğüm: https://www.trendyol.com/casio/a159wgea-1df-retro-dijital-kol-saati-p-770959

Son düzenleyen: Moderatör:
Lorus güzel firma. Aldığın saat de güzel.

Ben bu Casio stilini sevmiyorum. Hoşuna gittiyse alabilirsin de eğer Lorus'a karşı güvensizliğin varsa olmasın.

Hoşuna gittiyse istediğini kullan.

Linkini verdiğin ürünün, dâhâ büyük kasa çapına sahip farklı bir versiyonunu kullanıyorum, memnunum. Casio AE1200-1AVDF kodlu olarak geçiyor. Kronometre, alarm, ışık, saat başı ötme gibi basit özelliklleri var

Sonraki Casio saatimin de G-SHOCK GA-B2100-1ADR olmasını arzuluyorum ama gereksiz pahalı bir fiyata satılıyor. Yarı dijital, yarı otomatik kadran, alarm, Bluetooth, güneş enerjisi ile şarj olma gibi özellikleri vardı.

Linkini verdiğin ürünün, dâhâ büyük kasa çapına sahip farklı bir versiyonunu kullanıyorum, memnunum. Casio AE1200-1AVDF kodlu olarak geçiyor. Kronometre, alarm, ışık, saat başı ötme gibi basit özelliklleri var
AE-1200 serisi için çelik gövde ve bilezik de satılıyor yabancı sitelerde ama işin içine gümrük sınırı giriyor, 50 veya 100 dolar kadar ücreti vardı.

Son düzenleme: