Xoulth Uzman Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 310 Beğeniler 143 14 Mayıs 2026 #1 Selamlar, Sistem toplamaya giriştim ancak çok da başarılı olamadım sanırım anakartım da kasama sığmıyor. Topladığım kadarını eski haline getirip parçaları iade edebilir miyim?
Selamlar, Sistem toplamaya giriştim ancak çok da başarılı olamadım sanırım anakartım da kasama sığmıyor. Topladığım kadarını eski haline getirip parçaları iade edebilir miyim?
Emir Moderasyon Üyesi Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 1.500 Makaleler 9 Çözümler 56 Beğeniler 2.958 Yer Mersin | Lefkoşa 14 Mayıs 2026 #2 Cayma hakkı süren dolmadıysa ve ürünlerde herhangi bir çizik, hasar vesaire yoksa eğer şansını deneyebilirsin.
Cayma hakkı süren dolmadıysa ve ürünlerde herhangi bir çizik, hasar vesaire yoksa eğer şansını deneyebilirsin.
KS KS Xoulth Uzman Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 310 Beğeniler 143 14 Mayıs 2026 #3 Emir dedi: Cayma hakkı süren dolmadıysa ve ürünlerde herhangi bir çizik, hasar vesaire yoksa eğer şansını deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... İşin içinden çıkamadım, sanırım bilgisayarcıya götüreceğim; teşekkürler.
Emir dedi: Cayma hakkı süren dolmadıysa ve ürünlerde herhangi bir çizik, hasar vesaire yoksa eğer şansını deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... İşin içinden çıkamadım, sanırım bilgisayarcıya götüreceğim; teşekkürler.