Son 10-15 gündür İncehesap'la ilgili ürünlerin kargoya verilmeme şikayeti gitgide artıyor. Son olarak benim başıma geldi ve yarın kargoda denilen ürün 5. gün olmasına rağmen halen kargolanmadı. Umarım düşündüğüm şey değildir bunların sebebi.
Detaylar
Kim cevapladı?Öküz
Uzman
İflas.Düşündüğünüz nedir? Düşündüğünüzü belirtebilirseniz yardımcı olayım.
İflas ise sıkıntı. Zamanında benzer bir şirket de durumu yaşamıştı ve çoğu kişiyi mağdur etmişti. Firmanın adı aklıma gelmiyor da benim anlamadığım, kullanıcı yorumlarına bakmışsınız ve kullanıcılar, ürünlerin kargolanmadığını belirttiği hâlde neden sipariş verdiğinizi de anlayamadım.
Eğer şehirinizde mağazaları varsa siparişi iptal edip gidip direkt alabilirsiniz diye düşünüyorum.
Hangi ürünler?Son 10-15 gündür İncehesap'la ilgili ürünlerin kargoya verilmeme şikayeti gitgide artıyor. Son olarak benim başıma geldi ve yarın kargoda denilen ürün 5. gün olmasına rağmen halen kargolanmadı. Umarım düşündüğüm şey değildir bunların sebebi.
Kasalar monitörler kargoya teslim edilmiyor. Ben ekran kartı almıştım o da kargoya teslim edilmedi.
Şüphe duyuyorsanız iptal edin ve başka bir yerden alın. Bu tarz ürünleri mümkünse elden, yani mağazadan alın.Kasalar monitörler kargoya teslim edilmiyor. Ben ekran kartı almıştım o da kargoya teslim edilmedi.
Mağazaları yok diye biliyorum ben.Eğer şehirinizde mağazaları varsa siparişi iptal edip gidip direkt alabilirsiniz diye düşünüyorum.
Yeni konular
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-